Volkswagen Täby

Personbilsmekaniker

Volkswagen Täby söker en personbilsmekaniker

Brinner du för att skruva och grotta ner dig i både stora som små felsöknings-, service,- och reparationsjobb. Är du även en glad, energisk och prestigelös person som bidrar med god stämning i teamet? Då kan det vara dig vi letar efter.  

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

Du kommer att arbeta på en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består i att utföra raka servicejobb, underhåll, felsökningar, elektronikjobb och reparationer.

Kvalifikationer

Du som söker har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Du bör även ha minst 2 års dokumenterad arbetslivserfarenhet som mekaniker. Har du erfarenhet från att ha arbetat med något av våra märken och då även arbetat i Elsa och Automaster är det starkt meriterande. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker för att kunna utföra arbetet självständigt.

Du bör behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift samt att du har god datavana, vilket vi värdesätter högt. Du har god administrativ förmåga och minst B-körkort.

Du kommer att få möjlighet att arbeta tillsammans med ett flertal duktiga medarbetare där vi alla strävar efter en god teamkänsla och arbetsmiljö.

Personliga egenskaper

Vi ser att vår nya kollega är en glad, energisk och prestigelös person som bidrar med god stämning i teamet. För att inte påverka dina kollegors arbete eller förseningar i dina egna bokningar kommer du i tid till arbetet, du arbetar självständigt och strukturerat, samt tar ansvar över dina arbetsuppgifter på ett effektivt och bra sätt för att uppnå dina personliga mål men även verksamhetens. Du bör vara noggrann och van vid att hantera perioder med högt arbetstempo för att säkerställa hög arbetskvalité.

Eftersom att avdelningen ständigt växer i takt med försäljningen av bilar, är det en förutsättning att du trivs i perioder där du får utmana och utveckla dig själv i din roll hos oss.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då gruppens dynamik är avgörande för att produktionen skall nå uppsatta mål

Volkswagen Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/Stockholm senast den 31 januari. Vi arbetar löpande med ansökningarna så sök tjänsten redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Som anställd hos oss sök jobbet via ”Internansökan”, där du uppger referensnummer STVW19-001-15 i rutan för ”personligt brev”

Vid frågor kontakta rekryterande chef Milad Toutoungi på telefon 08-50333718 eller via mail Milad.Toutoungi@vwstockholm.se

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-01-31
Kontaktpersoner:
Milad Toutoungi
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Gamla Norrtäljevägen 105-107 18730 Täby

Tillbaka till toppen