Audi Center Smista

Biltestare

Tjänstebeskrivning

Tjänsten innebär hantering av inkommande bilar där du testar, besiktigar, registrerar och utvärderar bilarna samt ansvarar för prissättning av skador, leveranskontroll, garantireklamationer, transportbokning, inventering och kontrollbesiktningar. Arbetet innebär att iordningsställa sålda begagnade bilar inklusive bokning av order både till intern- och extern verkstad. Du kommer även att arbeta med uppföljning av bilarnas status när de är inlämnade på verkstad och rekond. Viss montering av extrautrustning förekommer också. Du kommer att ingå i begagnatteamet och arbeta med en testare till där ni utgör den naturliga länken mellan försäljning och verkstad.

Kvalifikationer

För att lyckas som testare krävs att du har tekniskt kunnande om bilar och du har godkänd gymnasieutbildning. Du har datavana och kunskaper i Officepaketet. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och i skrift. B-körkort är ett krav. Därtill har du har goda administrativa färdigheter och erfarenhet av att skriva protokoll.

Det är meriterande om du har fordonsteknisk utbildning och/eller arbetat som testare tidigare. Har du kunskaper om Audi och/eller VW är det ett plus liksom kunskaper om våra system: Automaster, Elsa, Etka. 

Personliga egenskaper

Du är en god lyssnare, mycket servicemedveten och förstår vikten av goda kundrelationer, såväl interna som externa. Du är effektiv i ditt arbete, självgående, kvalitetsmedveten och strukturerad. Det faller sig naturligt för dig att samarbeta med ditt team och du tycker om att arbeta i små grupper. En förutsättning för att trivas i rollen som testare/leveransman är att du har ett flexibelt arbetssätt där du kan hantera högt tempo och flera olika arbetsuppgifter samtidigt, även under tidspress.

Audi Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 25 januari.

Är du anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” på vår hemsida, där du uppger referensnummer STAU19-267-28 i rutan för "personligt brev”.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Sanjin Beslic via sanjin.beslic@audistockholm.se  eller telefon på 08-120 812 87.

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic på Ian.Elezovic@vwstockholm.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-01-25
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Sanjin Beslic
tfn: +46 8-50333248
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Smista allé 46 14170 Segeltorp

Tillbaka till toppen