Volkswagen Kista

Testare/Leveransman/kvinna

Volkswagen Stockholm, Kista söker en testare/leveransman/kvinna.

 

Har du ett genuint bilintresse och vill vara med i hela leverans-processen där du med kvalité säkerställer att bilarna är i bästa möjliga skick inför leverans till kund?

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

 Tjänstebeskrivning

Tjänsten som testare innebär hantering av inkommande nya & begagnade bilar, där du testar, besiktar, registrerar och utvärderar bilarna. I arbetet ingår även leveranskontroll av både nybilar samt begagnade bilar där du iordningställer och kontrollerar bilarna innan leverans till slutkund, detta medför också bokningar av order både till intern- och extern verkstad. Vissa administrativa uppgifter samt reparationsuppgifter så som att byta torkarblad, glödlampor och däckbyten förekommer.

Kvalifikationer

Du har gymnasial utbildning med godkända betyg och gärna vidareutbildning inom fordon, men inget krav. Du har arbetat minst 2 år inom någon form av serviceyrke där du har lärt dig vikten av kundnöjdhet och att arbeta kvalitétsmedvetet. Har du tidigare erfarenhet inom motorbranschen, som testare eller liknande arbete är det starkt meriterande.

Du har en god social förmåga, därav att din svenska bör vara mycket bra, både i tal och skrift och att du behärskar engelska. Din struktur och koordineringsförmåga liksom din förståelse för kundservice är väldigt viktig i din roll som testare.

Ett krav för tjänsten är att du har goda kunskaper i Office-paketet samt minst B-körkort. Har du kunskap inom Automaster, ELSA eller ETKA är det meriterande. Då lättare reparationsuppgifter förekommer bör du vara tekniskt kunnig alternativt ha en positiv inställning till att lära dig.

Personliga egenskaper

I din roll som testare är du mycket servicemedveten och förstår vikten av goda relationer, såväl interna som externa. Du är noggrann, strukturerad, samt effektiv i ditt arbete och det faller sig naturligt för dig att samarbeta tillsammans i ditt team. En förutsättning för att trivas i rollen är att du har ett flexibelt arbetssätt där du kan hantera ett högt tempo och flera olika arbetsuppgifter samtidigt, även under tidspress. Du arbetar kvalitétsmedvetet och självständigt samt tar ett stort ansvar över din roll och dina arbetsuppgifter.  Du bör också ha ett starkt engagemang i rollen där du ständigt vill lära dig nytt och utvecklas i din roll och även tillsammans med oss som bolag.

Volkswagen Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvalitéter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att ansöka via vår hemsida dinbil.se/ företaget/ jobbahososs, senast 20 januari.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Är du anställd hos oss, sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” på vår hemsida, där du uppger referensnummer STVW18-265-16 i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor om tjänsten, kontaktas rekryterande chef Frederik Pedersen via e-post: frederik.pedersen@vwstockholm.se

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic

 

 VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-01-20
Kontaktpersoner:
Frederik Pedersen
tfn: +46 8-503 331 20
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Malaxgatan 2 16474 Kista

Tillbaka till toppen