Fleet Operations

Personbilssäljare

Volkswagen Stockholm, Fleet Operations

Söker

Personbilsförsäljare

 

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

Ditt huvudansvar blir att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter inom Fleet Operations. Du ska arbeta långsiktigt och skapa relationer, men också kunna driva försäljningsprocessen framåt till avslut. Tjänsten innefattar nybilsförsäljning av personalbilar där du offererar, skapar order, levererar och följer upp leveransen. Du kommer vara kundens kontakt genom stora delar av ägandet och ge kundstöd efter avslutat köp. Du ska se till att våra kunder blir femstjärnigt nöjda med vårt sätt att lösa deras behov.

Kvalifikationer

Du är van vid att bemöta kunder och bör ha flerårig dokumenterad erfarenhet av relationsskapande försäljningsarbete. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av bilbranschen samt om du har god produktkännedom inom Volkswagengruppens produkter. Vi vill att du ska ha goda kunskaper i Office-paketet samt i engelska och svenska både vad gäller tal och skrift. Meriterande är också om du har kunskaper i säljstödssystemet SAMS. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du social, engagerad och har förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du har ett högt eget driv och trivs i en roll med högt tempo på ett företag i förändring. Eftersom arbetsuppgifterna ställer krav på stor affärsförståelse samt förmåga att kommunicera och bygga relationer med olika typer av människor är det viktigt att du är prestigelös och har en god förmåga att arbeta och verka i team.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se / Företaget / Jobba hos oss / Stockholm senast 20 januari 2019. Intervjuer sker löpande.

Är du anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” på vår hemsida, där du uppger referensnummer STVW18-262-51 i rutan för ”personligt brev”

Vid frågor om tjänsten, kontakta Anders Jonsson på telenr: 08-553 779 72 eller via e-post: anders.jonsson@vwsodertalje.se


Facklig representant Unionen: Ian Elezovic 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-01-20
Kontaktpersoner:
Anders Jonsson
tfn: +46 855377972
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Forskargatan 13 15136 Södertälje

Tillbaka till toppen