Din Bil Sverige AB Audi Center Smista

Personbilssäljare

Drivs du av att jobba med uppsökande försäljning, dagligen ringa och bygga långsiktiga kundrelationer? Är du en säljare som sporras av att ro affärer i hamn och nå högt uppsatta mål? Då kan du vara vår nästa nybilssäljare inom Audi Stockholm!

 

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.
 

Tjänstebeskrivning

Som nybilssäljare på Audi Stockholm Smista är ditt huvudansvar att proaktivt söka upp, bearbeta, ringa och maila potentiella privat- och företagskunder. I arbetsuppgifterna ingår offert- och orderhantering, leveransskötsel, demonstrering av bilar, administration av provkörningar, hantering av inbyten och prissättning. Du ansvarar för att aktivt bygga upp långsiktiga affärsrelationer med våra kunder där du följer upp varje affär och kundkontakt samt lyhört anpassar lösningar efter kundens specifika behov. Du genomför affärsprocessen med bästa möjliga kvalité och viljan att överträffa kundens förväntningar.

Tillsammans med dina kollegor ska du även sköta bilhallen och hantera annonsering av bilar på nätet. Du kommer också att vara delaktig i och leda olika säljaktiviteter.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med avslutad gymnasieexamen och flera års erfarenhet av relationsbyggande försäljning inom med goda resultat. Du ska ha erfarenhet av att ha sålt och levererat bilar i ett par år, samt att du känner dig bekväm med att hantera hela säljprocessen självständigt, så som försäljning, inbyten och nykundsbearbetning. Du är även van vid att arbeta i en roll med eget lönsamhetsansvar och mot uppsatta budgetmål. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att aktivt ringa för skaffa nya kunder och följa upp dina befintliga kunder. Du är medveten om att telefon och mail är dina viktigaste arbetsredskap. Vi vill att du ska ha goda kunskaper i Microsoft Office-paketet samt i engelska och svenska både vad gäller tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Meriterande är om du har relevant eftergymnasial utbildning, erfarenhet av våra märken samt kunskaper i säljstödssystemet SAMS.

Personliga egenskaper

Som person är du förändringsbenägen, engagerad, målinriktad, har ett stort eget driv och tycker om att komma till avslut i allt du företar dig. Du trivs med att arbeta med människor, är van att arbeta i team och kan bygga långsiktiga relationer med såväl kunder som kollegor. Arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på stor affärsförståelse samt förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du har god telefonvana och brinner för att ringa till både nya och befintliga kunder.

Audi Stockholm eftersträvar en jämn könsfördelning, därför välkomnar vi både kvinnliga och manliga sökande.

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se/lediga jobb senast den 30 januari. Urval sker löpande.

 Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”. För att hitta Internansökan skrollar du längst ner på denna hemsida: https://dinbil.easycruit.com/. När du ansöker behöver du uppge referensnummer STAU18-260-28 i rutan för ”personligt brev”.

 

Vid frågor kontakta rekryterande chef Simon Vis Jamegar på telefonnummer: +46(0)8-12081285

Ordförande Unionen Ian Elezovic

 

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-01-30
Kontaktpersoner:
Simon Vis-Jamegar
mob: +46 (0)8-12081285

Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Smista allé 46 14170 Segeltorp

Tillbaka till toppen