Volkswagen Smista

Personbilsmekaniker

Vi på Volkswagen Smista söker vår nästa personbilsmekaniker som kommer att ha möjlighet att vara med på vår resa framåt, i utveckling och framgång. Är det du?

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

Vi söker dig, händiga mekaniker som brinner för att skruva och grotta ner dig i både stora som små felsöknings-, service,- och reparationsjobb. Du kommer att få möjlighet att arbeta tillsammans med ett flertal duktiga medarbetare i moderna och fräscha lokaler och där vi alla strävar efter en god teamkänsla och arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Du ska ha läst 3 år på fordonstekniska linjen, alternativt eftergymnasial yrkesutbildning inom fordon, samt ha arbetat minst 2-3 år på en auktoriserad bilverkstad. Bilar bör ligga dig varmt om hjärtat och du har ett intresse av att alltid vara uppdaterad kring nya uppdateringar och modeller samt ha förmåga att ta till dig skriftlig information som kommer till användning i din tjänst som fordonsmekaniker.

Du ska kunna prata och skriva både svenska och engelska väl samt även ha god datavana. Du har en administrativ förmåga och B-körkort. Har du tidigare arbetat med något av vår koncerns bilmärken och därav även arbetat i Elsa/Automaster är det starkt meriterande.

Personliga egenskaper

Vi ser att vår nya kollega är en glad, energisk och prestigelös person som bidrar med god stämning i teamet. Som nämnt ovan är ett bilintresse en självklarhet. För att inte påverka dina kollegors arbete eller förseningar i dina egna bokningar kommer du i tid till arbetet, du arbetar självständigt och strukturerat, samt tar ansvar över dina arbetsuppgifter på ett effektivt och bra sätt för att uppnå dina personliga mål men även verksamhetens. Du bör vara noggrann och van vid att hantera perioder med högt arbetstempo för att säkerställa hög arbetskvalité.

Eftersom att avdelningen ständigt växer i takt med försäljningen av bilar, är det en förutsättning att du trivs i perioder där du får utmana och utveckla dig själv i din roll hos oss.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då gruppens dynamik är avgörande för att produktionen skall nå uppsatta mål

Volkswagen Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/Stockholm. Vi utökar vår verksamhet med fler lokaler och kommer därför att vara i behov av ett flertal mekaniker till oss, därav kommer vi att hantera ansökningarna löpande och fram till 31 januari.

Som anställd hos oss sök jobbet via ”Internansökan”, där du uppger referensnummer STVW18-259-29 i rutan för ”personligt brev”

Vid frågor kontakta rekryterande chef Ricard Hedenström på telefon 08-50333991 eller via mail Ricard.Hedenstrom@vwstockholm.se

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-01-31
Kontaktpersoner:
Ricard Hedenström
tfn: +46 8-503 33991
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Smista allé 13 14174 Segeltorp

Tillbaka till toppen