Volkswagen Kista

Personbilsmekaniker

Volkswagen Stockholm, Kista

 

Söker en mekaniker

Har du en passion för bilar och drivs av att jobba med kvalitet? Sporras du av att arbeta med duktiga och trevliga kollegor? Då kan du vara den mekaniker vi söker!

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.


Tjänstebeskrivning

Som mekaniker på Volkswagen kommer du att utföra raka servicejobb, diagnoser, felsökningar reparationer och elektronikjobb på Volkswagen personbilar såväl som aggregatarbeten. Det är en självklarhet för dig att följa märkets standards och företagets kvalitetspolicy samt säkerhets-, miljö- och arbetsmiljöregler. Du ingår i ett team på 14 duktiga och drivna mekaniker.

Kvalifikationer

Du som söker har fordonsteknisk utbildning och minst 3 års dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete på personbilar. Erfarenhet av arbete med våra koncernmärken är meriterande.  Utöver ditt tekniska kunnande är du van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner.

En förutsättning för arbetet är att du har datavana. Det är meriterande om du har erfarenhet av datasystem såsom Automaster, Odis, Elsa samt Etka eller likvärdiga system. Du behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift samt engelska för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Du har minst B-körkort.

Personliga egenskaper

Du är driven, självgående och strukturerad. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du tycker om utmaningar och arbetar ihärdigt till arbetsuppgiften är slutförd. Det är en självklarhet att du har ett bilintresse och en god känsla för service.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Ansök senast 20 januari via vår hemsida www.dinbil.se/ Företaget /Jobba hos oss

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STVW18-258-16 i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Kristin Vishajvia e-post: Kristin.Vishaj@vwstockholm.se

Facklig representant IF Metall Carl-Magnus Lindström

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-01-20
Kontaktpersoner:
Kristin Vishaj
tfn: +46 850333743
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Malaxgatan 2 16474 Kista

Tillbaka till toppen