Volkswagen Smista

Servicerådgivare

Volkswagen Stockholm, Smista

Söker

Prissättare/Servicerådgivare

 

Gillar du att vara en del av ett bra team, jobba med både människor och administration, samtidigt som du har många bollar i luften? Har du dessutom ett intresse för bilbranschen och motiveras av att optimera processer i syfte att utveckla vår kundupplevelse till ännu högre nivåer? Då kan det vara just Dig vi söker! Hos oss får du ett varierat och utvecklande arbete samt chansen att representera ett av världens mest kända varumärken.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

I denna roll kommer du att arbeta både som servicerådgivare och som prissättare, vilket innebär att du kommer att kombinera ditt arbete med att arbeta mot kund men även sitta backoffice och prissätta arbetsordrar. Dina främsta arbetsuppgifter är att ta hand om våra kunder i kundmottagningen samt gå igenom och prissätta arbetsordrar.

Du kommer att ansvara för att hålla nere väntetider, upprätta jobbkalkyler, svara på prisförfrågningar, kontrollera serviceprotokoll och hantera försäkringsfrågor. Datorn och människorna  kommer att vara ditt främsta arbetsverktyg, vilket kräver social kompetens och en fena på administrativt arbete.

Dina Kvalifikationer

Du bör ha minst ett års erfarenhet inom bilbranschen, som servicerådgivare, direktmekaniker eller motsvarande erfarenhet där en stor del av arbetet bestått av både administrativa uppgifter och kundhantering. Viss teknisk kompetens är också meriterande.

För att passa för tjänsten är det ett krav att du har goda datakunskaper. Meriterande är om du har god kännedom av våra system Automaster, Etka och Elsa. B-körkort är ett krav. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift, samt kan behärska engelska.

Din Profil

Du behöver vara en ansvarstagande och flexibel person som är duktig på att kommunicera. Vi tar förgivet att du är en lagspelare och har lätt att verka med såväl kollegor som kunder, likväl är du van vid att ta ansvar för ditt egna arbete och säkerställer god kvalité på dina slutförda arbetsuppgifter. Du har en positiv inställning som lätt smittar av sig. Du har en god verbal förmåga och trivs i en snabb och effektiv miljö.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Eftersom Volkswagen Stockholm eftersträvar en jämn könsfördelning så ser vi gärna kvinnliga sökande.

Följ med oss på vår resa:

https://freewaterpictures.wetransfer.com/downloads/e5c57717a6b4a45e875f9356e0f698b920181213084347/4cd467795219588f6452d8a7a9f2024220181213084347/63c93f


Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss/ Lediga tjänster. Skicka din ansökan snarast möjligt, dock senast den 31 januari. Vi rekommenderar att söka omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  


Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STVW18-254-29 i rutan för ”personligt brev”.

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ricard Hedenström på telefon 08-503 339 91 eller ricard.hedenstrom@vwstockholm.se

Facklig representant Ledarna: Olle Ström

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-01-31
Kontaktpersoner:
Ricard Hedenström
tfn: +46 8-503 33991
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Smista allé 13 14174 Segeltorp

Tillbaka till toppen