Skoda Bredden

Personbilsmekaniker

Skoda Stockholm, Bredden

                             

Söker personbilsmekaniker

 

Tjänstebeskrivning

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består i att utföra service,  reparationer samt förebyggande underhåll på personbilar enligt tillverkarens anvisningar. I tjänsten ingår även ibland kundkontakt i form av telefon samt personliga möten.

Kvalifikationer

Vi förutsätter att du som söker  har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Du bör även ha god produktkännedom om våra märken. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har god administrativ förmåga och minst B-körkort.

Du bör behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana, vilket vi värdesätter högt. Tekniska kunskaper om Skoda samt kunskaper i våra system Elsa och Automaster är starkt meriterande.

Personliga egenskaper

Du är flexibel, strukturerad, effektiv i ditt arbete och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande  och värdesätter hög arbetskvalité. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett bilintresse samt en god känsla för service.

Skoda Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se / Företaget / Jobba hos oss / Stockholm senast 24 januari.

Är du anställd hos oss sök jobbet via "INTERNANSÖKAN" på vår hemsida, där du uppger referensnummer STSK18-256-31 i rutan för ”personligt brev”. 

Vid frågor om tjänsten, kontakta Magnus Dehn på telenr: 08-503 333 45 eller via e-post: Magnus.dehn@skodastockholm.se

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström  

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-01-24
Kontaktpersoner:
Magnus Déhn
tfn: +46 8-503 333 45
Företagets hemsida:
http://www.skodastockholm.se
Adress:

Kanalvägen 1E 194 61 Upplands Väsby

Tillbaka till toppen