Din Bil Sverige AB Audi Danderyd

Servicerådgivare

Är du tekniskt kunnig med ett brinnande bilintresse? Är du en stjärna på att ge service och trivs du med att möta kunder dagligen? Då kan du vara vår nästa servicerådgivare.

 

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

 

Om tjänsten

Som servicerådgivare kommer du att hålla kontakten med kunden genom hela processen samt ge kundstöd och vägledning vid eventuella tekniska frågor. Du ska se till att våra kunder blir nöjda med vårt sätt att lösa deras problem. Du ska också aktivt arbeta för att hålla nere väntetider, upprätta jobbkalkyler, svara på offertförfrågningar och hantera försäkringsfrågor. Vår kundmottagning består idag av 6 glada och serviceinriktade kollegor och vi jobbar i en helt ny försäljningshall i vår anläggning i Danderyd.

 

Dina Kvalifikationer

Vi söker dig som har god förståelse för servicemarknad och dess processer. Vi ser gärna att du har några års dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete och/eller arbete som servicerådgivare/kundmottagare från bilbranschen. En förutsättning för denna tjänst är att du har goda datakunskaper. Kunskaper i våra system Cabas och Automaster är meriterande. B-körkort är ett krav.

 

Personliga egenskaper

Då arbetet innebär många sociala kontakter, interna såväl som externa, är det viktigt att du tycker om kundkontakt. Du inser vikten av att vara noggrann, positiv och serviceminded. Du är engagerad och motiverad till att göra ett bra jobb och gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du trivs i en rörlig och stundtals stressfylld miljö.

 

För att lyckas i rollen är det viktigt att du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet samtidigt som du är en lagspelare som inte tvekar för att stötta dina kollegor.

 

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Rätt person får ett intressant arbete tillsammans med professionella och trevliga kollegor och nöjda kunder.

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/Stockholm senast 31 december. Urvalet sker löpande.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STAU18-248-11 i rutan för ”personligt brev”.

 

Vid frågor kontakta rekryterande chef via e-post: per.falk@audistockholm.se.

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-12-31
Kontaktpersoner:
Per Falk
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Ryttarvägen 2 18236 Danderyd

Tillbaka till toppen