Din Bil Sverige AB Audi Danderyd

Personbilssäljare

Vi söker nu vår nästa stjärna inom försäljning!

 

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

 

Tjänstebeskrivning

Tjänsten innebär försäljning av nya personbilar och ditt huvudansvar är att proaktivt bearbeta, ringa och maila potentiella privat- och företagskunder. I arbetsuppgifterna ingår offert- och orderhantering, leveransskötsel, demonstrering av bilar, administration av provkörningar, hantering av inbyten och prissättning. Du ansvarar för att aktivt bygga upp långsiktiga affärsrelationer med våra kunder där du följer upp varje affär och kundkontakt samt lyhört anpassar lösningar efter kundens specifika behov. Du genomför affärsprocessen med bästa möjliga kvalité och viljan att överträffa kundens förväntningar.

Tillsammans med dina kollegor ska du även sköta bilhallen och hantera annonsering av bilar på nätet. Du kommer också att vara delaktig i och leda olika säljaktiviteter.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med avslutad gymnasieexamen och minst 1 års dokumenterad erfarenhet av försäljning inom detaljhandeln med goda resultat. Du är van att arbeta i en roll med eget lönsamhetsansvar och mot uppsatta budgetmål. Vi vill att du ska ha goda kunskaper i Office-paketet samt i engelska och svenska både vad gäller tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Meriterande är om du har relevant eftergymnasial utbildning, erfarenhet av våra märken, kunskaper i säljstödssystemet SAMS samt arbetat med uppsökande försäljning.

 

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad, målinriktad, har ett stort eget driv och tycker om att komma till avslut i allt du företar dig. Arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på stor affärsförståelse samt förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du har god telefonvana och brinner för att ringa till både nya och befintliga kunder. Du trivs med att arbeta med människor och är duktig på att bygga långsiktiga relationer med såväl kunder som kollegor.

 

Audi Stockholm eftersträvar en jämn könsfördelning, därför välkomnar vi både kvinnliga och manliga sökande.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se/lediga jobb senast den 26 december. Urval sker löpande.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”. För att hitta Internansökan skrollar du längst ner på denna hemsida: https://dinbil.easycruit.com/. När du ansöker behöver du uppge referensnummer STAU18-246-11 i rutan för ”personligt brev”.

 

Vid frågor kontakta rekryterande chef Michelle Sjöstrand på mail: michelle.sjostrand@audistockholm.se

Ordförande Unionen Ian Elezovic

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-12-26
Kontaktpersoner:
Michelle Sjöstrand
tfn: +46 73-6801495
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Ryttarvägen 2 18236 Danderyd

Tillbaka till toppen