Volkswagen Södertälje

Parkeringsvärd

Parkeringsvärd DinBil Södertälje

Har du ett genuint bilintresse och vill vara med och träffa våra kunder dagligen och underlätta för dem och vår personal? Då är rollen som Parkeringsvärd något för dig!

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

Som parkeringsvärd påverkar du det första intrycket hos våra kunder när de besöker vår anläggning. Genom att ha koll på vår parkering och våra bilar ser du till att det finns gott om parkeringsplatser för våra kunder. Du jobbar även med att hantera och inventera hela vår parkering så att vi löpande har bra kontroll på de bilar som vi har oss på DinBil i Södertälje.

Som parkeringsvärd har du det övergripande ansvaret för vår parkering och ser till att berörda avdelningar tar hand om sina bilar.

Kvalifikationer

Rollen kräver godkänd gymnasieutbildning och att du har B-körkort manuell. Du bör vara en säker förare och arbeta kvalitétsmedvetet för att ta hand om våra bilar på ett noggrant och säkert sätt. Då du kommer att vara ensam i din roll som parkeringsvärd tar du ett stort ansvar i din roll och är öppen för att lära men även för att informera och att driva verksamheten framåt.

Personliga egenskaper

I den här tjänsten ser vi en effektiv person med stor initiativförmåga som har ett driv i att se vad som behöver göras både praktiskt och teoretiskt. Du besitter social kompetens och god samarbetsförmåga. Du säkerställer att ditt arbetsområde är under kontroll och hittar gärna nya lösningar på problem som kan uppstå. Du kommer att jobba en hel del utomhus oberoende av väder men du kommer självklart även att jobba inomhus.

Den här tjänsten är ett bra tillfälle för dig som har ett bilintresse och vill in i branschen för att få erfarenhet och kunskaper från grunden.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/Stockholm senast den 31 december. Vi arbetar löpande med ansökningarna så sök tjänsten redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Som anställd hos oss sök jobbet via ”Internansökan”, där du uppger referensnummer STVW18-247-51 i rutan för ”personligt brev”

Vid frågor kontakta rekryterande chef Niclas Eriksson via mail Niclas.Eriksson@dinbil.se

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-12-31
Kontaktpersoner:
Niclas Eriksson
tfn: +46 812081262
mob: +46 0700892829

Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Forskargatan 13 15136 Södertälje

Tillbaka till toppen