Audi Hammarby

Account Manager (Vikariat)

Vi söker dig som är resultatorienterad och vill arbeta hos oss för att skapa lönsamma affärer med nya och befintliga kunder, i huvudsak i södra och centrala Stockholm. Du kommer att spela en central roll på hos Audi Hammarby Sjöstad och antar du denna utmaning får du ett intressant och utvecklande arbete.

Tjänstebeskrivning

Som AM ansvarar du för befintliga ramavtalskunder och den uppsökande verksamheten med inriktning på företag med mellanstora vagnparker av personbilar. Du måste arbeta aktivt med uppsökande försäljning samt genomföra kundbesök på företag, i tjänsten kan ett antal resdagar per år ingå. I detta ansvar ligger att etablera, upprätthålla och utveckla långsiktiga goda relationer med kunder, som i slutändan syftar till att teckna och driftsätta ramavtal samt öka lönsamheten.

I arbetet ingår också offertskrivande, upphandlingar, priskalkylering, avtalsförhandling och implementering av avtal. Du kommer också att ansvara för kundaktiviteter, marknadsdagar, mässor och kampanjer. Placeringsort för tjänsten är vår anläggning i Hammarby Sjöstad Stockholm, och du rapporterar till Fleet Sales Manager.


Kvalifikationer

Du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet av kvalificerat försäljningsarbete och/eller uppsökande försäljning. Dessutom är du van att arbeta mot högt uppsatta mål, har dokumenterat goda försäljningsresultat och kan hantera olika förhandlingssituationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet från bilbranschen. En för rollen relevant utbildning är meriterande.

Ytterligare krav för tjänsten är att du har god förhandlingsvana samt mycket goda kunskaper i Officepaketet. Erfarenhet av arbete i SAMS är meriterande. Då flera av våra kunder är internationella företag förutsätter vi att du inte enbart kan presentera och kommunicera information på svenska utan även på engelska, både i tal och i skrift. Du har minst B-körkort.

 
Personliga egenskaper

Du är en god kommunikatör som arbetar målinriktat och har förmågan att tänka både strategiskt och analytiskt. Du är en förtroendeingivande person som besitter ett starkt engagemang genom hela försäljningsprocessen.

Du värdesätter ett fritt arbete, där det är lika naturligt för dig att självständigt organisera och planera dina projekt som att samarbeta med kollegor och bidra till teamets framgång. Du äger även tålamodet att driva långa affärsprocesser samtidigt som du är en person som trivs i ett högt tempo med många projekt på gång och där snabba beslut måste fattas.

Tjänsten är ett vikariat om 18 månader och avser heltid Tillträde sker efter överenskommelse. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

 
Ansökan

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 31 december.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STAU18-245-14 i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Karl Wåhlin via telefonnummer och/eller e-post: karl.wahlin@audistockholm.se

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic på Ian.Elezovic@vwstockholm.se

 

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-12-31
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Karl Wåhlin
tfn: +46 8 50333063
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Hammarby fabriksväg 45 12030 Stockholm

Tillbaka till toppen