Din Bil Sverige AB Porsche Center Danderyd

Personbilssäljare

Det går bra för Porsche. Det är spännande tider med nya modeller, nya kundsegment och stark volymtillväxt. Vi satsar stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar och kommer under våren 2019 att öppna vårt nya flaggskepp; Porsche Center Danderyd. Denna satsning öppnar dörrarna för nya personer och nya roller på samtliga tre anläggningar och vi söker därför två säljare  till vår nya anläggning Porsche Center Danderyd. 
 
  

Tjänstebeskrivning

I rollen som personbilsförsäljare kommer du att arbeta med försäljning av nya och begagnade bilar både till konsument och till företag. Du sköter hela försäljningsprocessen från första kontakt med kund till leverans och uppföljning. Utöver detta ansvarar du för att bygga upp långsiktiga affärsrelationer med både nya och befintliga kunder, där du anpassar helhetslösningar efter deras specifika behov. Därtill ska du delta på kundevent och medverka vid marknadsaktiveteter.

 

Placering för tjänsten är på vår nya anläggning i Danderyd som öppnar våren 2019. Du rapporterar till Försäljningschef.

 

Kvalifikationer

Du har godkänd gymnasieutbildning och minst 3 års dokumenterad erfarenhet som säljare. Erfarenhet från bilförsäljning ser vi som meriterande, men inget krav. Vidare har du i tidigare säljroll haft eget lönsamhetsansvar och arbetat mot uppsatta budgetmål där du även arbetat strategiskt med försäljning. Du har också goda insikter i vad det innebär att arbeta med relationsförsäljning och kundnöjdhet. B-körkort är ett krav.

 

Vi vill att du ska ha goda kunskaper i Microsoft Office-paketet samt i engelska och svenska både vad gäller i tal och i skrift. Meriterande är om du har relevant vidareutbildning, erfarenhet av Porsche eller bilbranschen och kunskaper i säljstödssystemet SAMS.

 

Personliga egenskaper

Som person är du driven och trivs med att jobba efter uppsatta mål. Du värdesätter att arbeta med andra människor och du är naturlig i ditt sätt att etablera långsiktiga relationer och att skapa förtroende hos  våra kunder. Du sätter alltid kunden i fokus, är professionell och trevlig i ditt kundbemötande. Arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på god affärsmässig förståelse. Vi ser gärna att du har ett brinnande bilintresse.

 

Porsche Stockholm värdesätter de fördelar som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer även stor vikt att läggas vid din personlighet.

 

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG och representerar varumärkena Volkswagen, Skoda, Audi, Seat och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna. Företaget har idag ca 2000 anställda. Vi finns etablerade med 37 driftställen i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/Stockholm senast den 31 december.

 

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via adressen ovan där du väljer ”INTERNANSÖKAN” och uppger referensnummer STPO18-242-11 i rutan för ”personligt brev”.

 

Vid frågor kontakta Försäljningschef Esse Manesh på tele: 08- 503 33 512 eller via mail: esse.manesh@porsche-stockholm.se

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-12-31
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Tillbaka till toppen