Din Bil Sverige AB Porsche Center Danderyd

Receptionist

Det går bra för Porsche. Det är spännande tider med nya modeller, nya kundsegment och stark volymtillväxt. Vi satsar stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar och kommer under våren 2019 att öppna vårt nya flaggskepp; Porsche Center Danderyd. Denna satsning öppnar dörrarna för nya personer och nya roller på samtliga tre anläggningar och vi söker därför en receptionist till vår nya anläggning Porsche Center Danderyd. 

Tjänstebeskrivning

Som receptionist fungerar du som företagets ansikte utåt mot kund. Du har helhetsansvaret för receptionen och bidrar till att anläggningen är representativ och lever upp till förväntningarna från våra kunder. Tjänsten inbegriper bl.a. administration, posthantering och telefonsamtal samt sköta kundlounge och konferensrum. Du är den naturliga länken mellan försäljning och verkstad. Jobbet är fritt men innebär mycket ansvar och du ser till att våra kunder blir nöjda med vårt sätt att hantera deras önskemål.

 

I arbetet ingår även att ansvara för demobilar och verkstadslånebilar samt vid behov stötta respektive avdelningen med att administrera och hantera utlåning av bilar. Dessutom kommer du att hjälpa till med kundbearbetning och medverka vid kundaktiviteter och events på anläggningen vilket ibland sker på kvällstid.

I Rollen som receptionist rapporterar du direkt till platschef Porsche Center Danderyd.

 

Kvalifikation

Vi söker dig som har minst 3 års dokumenterad erfarenhet av arbete som receptionist. Vi förutsätter att datorn är ett naturligt arbetsredskap för dig och att du har goda kunskaper i Microsoft Officepaketet samt i svenska och engelska, i såväl tal som i skrift. Du har god telefonvana samt innehar minst B-körkort.

 

Har du självständigt organiserat och ordnat med aktiviteter/events tidigare ser vi det som meriterande. Du får gärna ha ett intresse för bilar och teknik, men det är inte ett krav så länge du är villig att ständigt lära dig nytt.

 

Personliga egenskaper

Du är en flexibel person som har hög servicekänsla samt en god förmåga att skapa trivsel och att få kunder att känna sig uppmärksammade. Du tycker om att ta kontakt med nya människor och du är duktig på att kommunicera. För att passa för tjänsten så bör du vara positiv, initiativrik, självgående och tycka om att verka i ett team. Du besitter förmågan att hantera olika situationer i en föränderlig och stundtals stressig arbetsmiljö. Du bör även vara van att koordinera och trivs som spindeln i nätet.

 

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande, då vi strävar efter en jämn könsfördelning på företaget.

 

Ansökan

Är du vår nästa receptionist? Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/Stockholm senast 31 december.

 

Om du redan är anställd hos oss, sök jobbet via Internansökan där du uppger referensnummer STPO18-241-11 i rutan för ”personligt brev”.

 

Vid frågor kontakta platschef Andreas Strid via mail: andreas.strid@porsche-stockholm.se

 

Observera att vi förstärker vårt Porsche-team på samtliga anläggningar med 20 nya stjärnor. Detta kan medföra att rekryteringsprocessen tar längre tid men vi kommer att återkoppla till alla sökande. Denna återkoppling kommer att ske via mail och har man inte fått någon återkoppling innebär detta att rekryteringsprocessen fortfarande pågår. 

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-12-31
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Tillbaka till toppen