Din Bil Sverige AB Porsche Center Danderyd

Tekniker

Det går bra för Porsche. Det är spännande tider med nya modeller, nya kundsegment och stark volymtillväxt. Vi satsar stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar och kommer under våren 2019 att öppna vårt nya flaggskepp; Porsche Center Danderyd. Denna satsning öppnar dörrarna för nya personer och nya roller på samtliga tre anläggningar och vi söker därför 3 st tekniker  till vår anläggning Porsche Center Danderyd.

Tjänstebeskrivning

Inom Din Bil och Porsche i Stockholm vill vi alltid leverera kvalitetskänsla till våra kunder, så att de alltid är femstjärnigt nöjda. I din roll som tekniker kommer du att arbeta med ett team av duktiga medarbetare. Du arbetar i enlighet med Porsche AGs processer och standards med rätt hjälpmedel och verktyg för att prestera på samma höga nivå som våra bilar. Dina arbetsuppgifter består främst av att utföra felsökningar, elektronikjobb, service och reparationsjobb på Porsches starka modellprogram.

I rollen som tekniker rapporterar du direkt till verkstadschef Porsche Center Danderyd.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som tekniker.

Vi förutsätter att du som söker även har 3-årig fordonsteknisk utbildning.

Utöver ett gediget tekniskt kunnande och intresse så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska. Du har mycket god kunskap och förståelse för processer och rutiner i samband med Felsökning/Diagnostisering av nyare bilar, vilket ställer höga krav på dina tekniska kunskaper och din slutledningsförmåga.

Du bör känna dig bekväm i din roll som tekniker och kunna utföra arbetet självständigt.

Ytterligare krav för tjänsten är att du har god datavana, med kunskaper i Microsoft Officepaketet.

Du bör även behärska svenska och engelska väl, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Om du har erfarenhet och kunskaper av Porsche bilar är det ett plus samt i de system som vi använder så som PPN/PIWIS, PET, Automaster. Det är önskvärt att du har väl dokumenterade Felsökning/Diagnostiseringserfarenhet av nyare bilar inom premiumsegmentet.

 

Personliga egenskaper

Du är en person som är mycket teknikintresserad och du följer med i utvecklingen av allt inom ny bilteknik. Din sociala förmåga är hög och du är duktig på att föra dialog med kund vid t ex felsökningar. Du tar dig an de dagliga arbetsuppgifterna på ett positivt och service- och kvalitetsmedvetet sätt och du motiveras av utmaningar, utveckling och ansvar. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du är självgående med ett flexibelt arbetssätt. Du är en lagspelare och du vill bidra till en god stämning och gemenskap. För oss är kundnöjdhet och långsiktighet viktiga hörnstenar, varför vi lägger stor vikt vid ditt engagemang och din personlighet. Porsche i Stockholm värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande, då vi strävar efter en jämn könsfördelning på företaget.

Ansökan

Är du vår nästa Porsche-ambassadör? Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/Stockholm senast 31 december.

 

Om du redan är anställd hos oss, sök jobbet via Internansökan, där du uppger referensnummer STPO18-239-11 i rutan för ”personligt brev”.

 

Vid frågor kontakta servicemarknadschef Marcus Abrahamsson via mail: marcus.abrahamsson@porsche-stockholm.se.

 

Observera att vi förstärker vårt Porsche-team på samtliga anläggningar med 20 nya stjärnor. Detta kan medföra att rekryteringsprocessen tar längre tid men vi kommer att återkoppla till alla sökande. Denna återkoppling kommer att ske via mail och har man inte fått någon återkoppling innebär detta att rekryteringsprocessen fortfarande pågår. 

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-12-31
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Tillbaka till toppen