Din Bil Sverige AB Porsche Center Danderyd

Verkstadschef

Det går bra för Porsche. Det är spännande tider med nya modeller, nya kundsegment och stark volymtillväxt. Vi satsar stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar och kommer under våren 2019 att öppna vårt nya flaggskepp; Porsche Center Danderyd. Denna satsning öppnar dörrarna för nya personer och nya roller på samtliga tre anläggningar och vi söker därför en verkstadschef till vår anläggning Porsche Center Danderyd.

Tjänstebeskrivning

Inom Din Bil och Porsche i Stockholm vill vi alltid leverera kvalitetskänsla till våra kunder, så att de alltid är femstjärnigt nöjda. I din roll som verkstadschef kommer du att arbeta med ett team av duktiga medarbetare. Du arbetar i enlighet med Porsche AGs processer och standards med rätt hjälpmedel och verktyg för att prestera på samma höga nivå som våra bilar. Som verkstadschef har du det övergripande ansvaret för kundmottagning, verkstad, administration och personal inom din avdelning.

Dina arbetsuppgifter består främst av att ge våra kunder en förstklassig service genom att leda, planera och fördela dagens arbeten, stötta och supporta medarbetarna i kundmottagningen och i verkstaden.

Du ser till att verksamheten har en ständig utveckling genom lönsamhet, nöjda kunder och kompetent personal. Du kommer att jobba nära personalen vilket ställer krav på dig att du jobbar med coachning och konstruktiv feedback. I tjänsten ingår även löpande kvalitetsarbete som säkerställer att verkstadens produktion bedrivs i enlighet med Porsche AGs riktlinjer och standards samt Din Bil Sveriges ABs kvalitetspolicy och mål. Du kommer arbeta med verkstadens arbetsmiljö- och skyddsfrågor, hålla i utvecklings och lönesamtal, uppdatera dokumentation samt skriva protokoll. I samarbete med servicemarknadschef ansvarar du för att sätta mål, budget, utarbeta strategier och handlingsplaner.

Du ansvarar och säkerställer kontinuerligt att medarbetarna följer Porsche AGs processer och rutiner samt att verksamheten har rätt hjälpmedel och verktyg för att prestera på samma höga nivå som våra bilar.

I rollen som verkstadschef rapporterar du direkt till servicemarknadschef Porsche Center Danderyd.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och har erfarenhet av bilbranschen med arbetslivserfarenhet från en arbetsledande position, såsom verkstadschef, planör eller försteman på verkstad. Du har mycket god förståelse för servicemarknaden och dess processer och rutiner. Du är van vid att arbeta i högt tempo och efter högt uppsatta mål samt en mycket god förmåga att kunna ha många bollar i luften samtidigt. Utöver ett gediget tekniskt kunnande och intresse så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska. Ytterligare krav för tjänsten är att du har god datavana, med kunskaper i Microsoft Officepaketet.

Du bör även behärska svenska och engelska väl, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Om du har erfarenhet och kunskaper av Porsche bilar är det ett plus samt i de system som vi använder så som PPN/PIWIS, PET, Automaster, Cabas, Agda, Palette är meriterande liksom väl dokumenterade ledaregenskaper.

 

Personliga egenskaper

Du är en person som är mycket service- och kvalitetsmedveten och du tycker om att arbeta med människor. Du har förmågan att bygga team och det faller sig naturligt för dig att planera och organisera arbetet. Du är en ledare som trivs i rollen att utveckla såväl människor som verksamhet och arbetar på ett lösningsorienterat sätt. Du efterstävar ständiga förbättringar, högre kvalité och du är öppen för nya erfarenheter. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du är självgående med ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Du är en lagspelare och du vill bidra till en god stämning och gemenskap. Du motiveras av utmaningar, utveckling och av att få ta ansvar.

För oss är kundnöjdhet och långsiktighet de viktigaste hörnstenarna, varför vi lägger stor vikt vid ditt engagemang och din personlighet.

 

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande, då vi strävar efter en jämn könsfördelning på företaget.

Ansökan

Är du vår nästa Porsche-ambassadör? Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/Stockholm senast 31 december.

 

Om du redan är anställd hos oss, sök jobbet via Internansökan där du uppger referensnummer STPO18-240-11 i rutan för ”personligt brev”.

 

Vid frågor kontakta servicemarknadschef Marcus Abrahamsson via mail: marcus.abrahamsson@porsche-stockholm.se.

 

Observera att vi förstärker vårt Porsche-team på samtliga anläggningar med 20 nya stjärnor. Detta kan medföra att rekryteringsprocessen tar längre tid men vi kommer att återkoppla till alla sökande. Denna återkoppling kommer att ske via mail och har man inte fått någon återkoppling innebär detta att rekryteringsprocessen fortfarande pågår. 

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-12-31
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Tillbaka till toppen