Din Bil Sverige AB VW Kungsbacka

Transportbilssäljare

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

 Tjänstebeskrivning

Som transportbilssäljare är ditt huvudansvar att bearbeta nya såväl som befintliga kundkontakter. I tjänsten ingår att offerera och följa upp affärer, leda säljaktiviteter, demonstrera bilar, lämna produktinformation samt hantera provkörningar. Du kommer att vara kundens kontakt genom hela processen och vid behov även ge kundstöd efter avslutat köp. Du ska se till att våra kunder blir 5-stjärnigt nöjda samt att den planerade volymen för sålda bilar uppnås.

 Kvalifikationer

Du har dokumenterad erfarenhet av försäljning med goda resultat och är nu redo att ta nästa steg i din karriär. Har du erfarenhet från försäljning inom bilbranschen är detta meriterande. Vi vill att du har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet samt engelska och svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav. Har du erfarenhet och kunskaper i säljstödssystemet SAMS är det meriterande men inget krav.

 Personliga egenskaper

Som person är du engagerad, energisk och har en stark känsla för affärsnytta och har en förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på stor affärsförståelse, förmåga att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer är det viktigt att du är prestigelös, och har en förmåga att arbeta och verka i team. Du är resultatinriktad och sätter kunden i centrum. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personliga lämplighet.

 Ansökan:

Känner du att detta stämmer in på dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan senast den 7 januari. Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef på marcus.bjorkhede@dinbil.se

 

 

 Välkommen med din ansökan!

Dela på:
Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-01-07
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Kontaktpersoner:
Marcus Björkhede
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Tillbaka till toppen