Skoda Bromma

Personbilsmekaniker


Skoda Stockholm, Bromma                             

Söker

Personbilsmekaniker

 

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består i att utföra service,  reparationer samt förebyggande underhåll på personbilar enligt tillverkarens anvisningar. I tjänsten ingår även ibland kundkontakt i form av telefon samt personliga möten.

Kvalifikationer

Vi förutsätter att du som söker har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning inom fordon. Du bör även ha god produktkännedom om våra märken. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har god administrativ förmåga och minst B-körkort.

Du bör behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana, vilket vi värdesätter högt. Tekniska kunskaper om Skoda samt kunskaper i våra system Elsa och Automaster är starkt meriterande.

Personliga egenskaper

Du är flexibel, strukturerad, effektiv i ditt arbete samt ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett bilintresse samt en god känsla för service.

Skoda Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se / Företaget / Jobba hos oss  senast 16 december.

Är du anställd hos oss sök jobbet via "INTERNANSÖKAN" på vår hemsida, där du uppger referensnummer STSK18-233-17 i rutan för ”personligt brev”. 

Vid frågor om tjänsten, kontakta Alexey Arkhipenko på telenr: 08-503 337 89 eller via e-post: alexey.arkhipenko@skodastockholm.se

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström

 VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-12-16
Kontaktpersoner:
Alexey Alexey Arkhipenko
tfn: +46 8503 337 89
Företagets hemsida:
http://www.skodastockholm.se
Adress:

Ulvsundavägen 120-132 16867 Stockholm

Tillbaka till toppen