Din Bil Sverige AB Audi Hammarby

Skadereparatör

Strävar du efter kvalitet i ditt dagliga arbete? Är du effektiv och noggrann och uppskattar duktiga och trevliga kollegor? I sådana fall tror vi att du kommer att trivas hos oss!

 

Hos oss får du även tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får även möjligheten att jobba i en verksamhet med etablerade rutiner, duktiga kollegor och god stämning.

 

Tjänstebeskrivning
Du kommer att ingå i ett målinriktat team av flera duktiga skadereparatörer som återställer bilarna till sitt ursprungsskick samt tillgodoser kundens behov. Du kommer främst att arbeta med att reparera plåtskador på personbilar.

 

Kvalifikationer

Du som söker har fordonsteknisk utbildning och ca 5 års tidigare erfarenhet av skadereparation. Det är meriterande om du tidigare har utfört AC- och chassi arbeten samt erfarenhet av Audi som bilvarumärke, men inget krav. Då all reparationsinformation är datoriserad förutsätter vi att du är en van användare av datorer, det är meriterande om du har erfarenhet av program såsom Automaster, Elsa och Cabas. Du behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga, du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Som person är du driven och målinriktad med en stor vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Du arbetar organiserat och är noggrann i dina arbetsutföranden. Du kan ta egna initiativ, även under tidspress. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

 

Vi strävar efter en jämn könsfördelning, därför välkomnar vi sökanden med olika könstillhörighet.

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/Stockholm senast 21 december.

 

Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STAU18-127-14 i rutan för "personligt brev".

 

Vid frågor kontakta rekryterande chef Toni Suikka på telefonnummer: +46 (0)8 503 33 575 eller via mailadress: toni.suikka@audistockholm.se

 

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström på carl-magnus.lindstrom@dinbil.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-12-21
Kontaktpersoner:
Toni Suikka
tfn: +46 8-50333575
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Hammarby fabriksväg 45 12030 Stockholm

Tillbaka till toppen