Volkswagen Södertälje

Servicerådgivare

Volkswagen Södertälje söker servicerådgivare

 

Vill du vara med på vår resa till att bli bäst i branschen på service, bemötande och kundnöjdhet, i ett varierat och utvecklande arbete med chansen att representera ett av världens mest kända varumärken? Följ med!

Nu söker vi på Volkswagen Södertälje en servicerådgivare i världsklass till vårt team på personbilar.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

Tjänstebeskrivning

Som servicerådgivare hos oss är du företagets ansikte utåt och spindeln i nätet. Du tar emot våra kunder, följer dem genom hela processen samt ger stöd och vägledning. En stor del i ditt arbete är att alltid få kunden att känna sig välkommen och att de är en positiv upplevelse rikare efter sitt besök hos oss.

Du kommer att arbeta som servicerådgivare mot personbil, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att boka in kunder, ta emot och lämna ut bilar, prissätta jobb samt ringa kunder med prisförslag. Du kommer även att bedöma garantianspråk, försäkringsärenden, bearbeta kundreklamationer och vägleda kunderna i tekniska frågor. Datorn och dess system är ditt främsta arbetsverktyg. Du har även ansvar för att verkstadens produktivitet och drift optimeras.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har minst 2 års dokumenterad erfarenhet av arbete som servicerådgivare/kundmottagare. Genom din erfarenhet har du fått bra förståelse för hur man skapar ett femstjärnigt första intryck och god förståelse för bilar och dess processer. Du innehar B-körkort samt goda administrativa färdigheter, vilket bland annat innebär mycket god datavana och goda kunskaper i Officepaketet. För att klara av arbetet så behöver du behärska svenska mycket väl, såväl i tal som skrift. Besitter du kunskaper i systemen Automaster, ELSA och Cabas är det mycket meriterande.

Personliga egenskaper

Som vår nya kollega ser vi att du är effektiv i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar.

Du har en positiv inställning som lätt smittar av sig och du trivs i att ha människor runt omkring dig.

Det är viktigt att du är en problemlösare, då du i tjänsten kommer att möta många olika typer av kunder och situationer. Du är lyhörd och vet vad du behöver göra för att skapa en personlig relation med kunden och tillgodose deras behov. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Volkswagen Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvalitéter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.volkswagenstockholm.se/ /företaget / jobbahososs. Sista ansökningsdag är 16 december. Vi behöver dig på plats snarast möjligt så skicka in din ansökan redan idag!

 

Om du är anställd hos oss, sök jobbet via ”Internansökan” på vår hemsida, där du uppger referensnummer STVW18-229-51  i rutan för  ”Personligt brev”.

Vid frågor kontakta ansvarig chef Christos Georgiadis via e-post: Christos.Georgiadis@vwsodertalje.se

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-12-16
Kontaktpersoner:
Christos Georgiadis
tfn: +46 8-553 77 912
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Forskargatan 13 15136 Södertälje

Tillbaka till toppen