Din Bil Sverige AB VW Sisjön Transportbilar

Servicerådgivare

Tjänstebeskrivning
Som servicerådgivare består dina arbetsuppgifter bland annat av att planera arbeten, ladda verkstaden med jobb, ansvara för att hålla nere väntetider, hantera garantifrågor, upprätta jobbkalkyler, sköta reklamationer, prissätta samt ta betalt och lämna ut färdiga bilar. Du kommer även att bedöma garantianspråk, bearbeta kundreklamationer och vägleda kunderna i tekniska frågor.

Kvalifikationer
En förutsättning för tjänsten är att du har god förståelse för servicemarknad och dess processer. Vi ser gärna att du har några års dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete och/eller arbete som servicerådgivare alternativt kundmottagare.

Du bör behärska svenska mycket väl i både tal och skrift. Krav är också att du har goda datakunskaper och innehar B-körkort. Meriterande är om du har god kännedom av våra system Automaster, Elsa, Saga 2 samt Cabas. Det är även meriterande om du är certifierad Servicerådgivare.

Personliga egenskaper
Då arbetet innebär många sociala kontakter, interna såväl som externa, är det viktigt att du är ordningsam, lösningsorienterad samt har en god kommunikativ förmåga. Som person är du engagerad och motiverad lagspelare som inte tvekar för att stötta dina kollegor.

Du har en god känsla för service och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder utomordentligt nöjda. Det är viktigt att du gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter och trivs i en rörlig och stundtals stressfylld miljö.

Vi satsar på vår personal och anser att rätt medarbetare är A & O i vår framtida utveckling. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning och bra anställningsvillkor i en stöttande organisation.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Rekryteringsprocessen sker löpande därför rekommenderar vi att du ansöker snarast möjligt.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast 2018-11-30. Urval sker löpande.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-11-30
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Kontaktpersoner:
Fredrik Borgström
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Tillbaka till toppen