Din Bil Sverige AB Audi Malmö

Servicechef

Nu finns möjligheten att bli en del av ”Team Audi Malmö” och vara med i utvecklingen av vår verksamhet och vårt starka varumärke. Vår Servicechef går vidare inom organisationen och vi söker efter hans efterträdare.

 

Tjänstebeskrivning  
Du kommer att ha ansvaret för service, verkstad samt reservdelar på Audi Malmö. I samråd med Platschef och avdelningschefer ansvarar du för drift, lönsamhet och kvalitetsarbete genom att planera och leda verksamheten. Du har budget- och operativt ansvar samt personalansvar för en grupp kompetenta medarbetare.

Som medlem i den lokala ledningsgruppen kommer du självständigt och i samråd med Platschef och ledningsgrupp att sätta mål, utarbeta strategier och handlingsplaner för Audi Malmö. I din roll ansvarar du för utveckling av serviceverksamheten samt för miljö, arbetsmiljö- och skyddsfrågor där du kontinuerligt följer upp verksamheten och initiera förbättringsåtgärder. I ansvaret ingår att stötta organisationen i olika aktiviteter samt se till att medarbetarna har de resurser och utbildningar som krävs, för att nå uppsatta mål samt bidra till deras utveckling.

Huvudfokus för rollen som Servicechef kommer att vara på process- och utvecklingsarbete, där du arbetar för att både behålla befintliga kunder samt etablera förtroende hos nya. Du rapporterar direkt till Platschefen.

 

Kvalifikationer 
För att lyckas i rollen som Servicechef har du flerårig dokumenterad erfarenhet från en ledande befattning med personalansvar samt erfarenhet av att arbeta mot målsättningar med eget budgetansvar. Du har tidigare erfarenhet från fordonsbranschen, har du även arbetat i en större organisation är det meriterande. Vi ser även att du har minst gymnasieutbildning och för rollen relevant vidareutbildning. Att du har lätt för att formulera dig såväl i tal som i skrift, både på svenska och på engelska. Du besitter en god datorvana, främst i Office-paketet, har du kunskaper i våra system såsom Automaster är det meriterande. Du har minst B-körkort.

 

Personliga egenskaper 
Som Servicechef är det viktigt att du tycker om att arbeta med människor och det faller sig naturligt för dig att bygga team och att leda andra. Du är en lyhörd ledare som trivs i rollen att utveckla såväl människor som verksamheten. Som chef besitter du ett affärsdriv och har ett gediget engagemang för vår verksamhet där du alltid strävar efter förbättringar och högre kvalitet baserat på analys och målsättningar. Ditt engagemang har du med dig i allt du gör och du lyckas även sprida detta till dina medarbetare. Du är van att fatta beslut och du följer upp det du åtar dig samtidigt som du är effektiv i arbetet och har ett flexibelt arbetssätt. Det gäller också att omprioritera mål och arbeta mot flera mål samtidigt. Du är strukturerad och har en god administrativ förmåga. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan
Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 2018-11-18.

Är du redan anställd hos oss, sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN” där du uppger referensnummer SYDAU18-68-76 i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Mikael Reslow via e-post: mikael.reslow@audimalmo.se

Dela på:
Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-11-18
Kontaktpersoner:
Mikael Reslow
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Pilotgatan 2 21239 Malmö

Tillbaka till toppen