Skoda Bromma

Personbilssäljare, företag

Skoda Bromma

Söker en

Personbilsförsäljare, företag

En av våra företagssäljare går vidare mot nya utmaningar och vi söker därför en ersättare. Är du en säljare uti fingerspetsarna och vet värdet av relationsbyggande för en lyckad och långsiktig affär? Drivs du av att göra det lilla extra för att uppnå ditt och även verksamhetens mål? Låt oss berätta mer!

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

Tjänstebeskrivning

Som företagssäljare hos oss arbetar du med uppsökande försäljning mot företag som i dagsläget inte är kund hos oss. Till en början kommer telefonen att vara ditt främsta arbetsverktyg då du tar din första kontakt med framtida kunder per telefon. Väl inbokat möte tar du emot kunden i vår säljhall där du presenterar våra produkter och tjänster.  

Planeringen sker tillsammans med försäljningschef och övriga i företagsgruppen där ni planerar hur ni strategiskt tar marknaden i Stockholm, främst närområdet.

Övriga uppgifter som förekommer är att offerera, skapa order, leveransbevaka, leverera och följa upp affärer. Som företagssäljare skapar du en långvarig relation med dina kunder för att säkerställa att de är utomordentligt nöjda med sina bilar, med oss och vårt samarbete. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst tre års dokumenterad erfarenhet av bilförsäljning, gärna mot företag. Du är van att arbeta i en roll med kundbemötande och relationsbyggande. Kombinationen av god affärsförståelse, social förmåga och även god administrativ förmåga gör dig till en god kandidat för oss. Vi vill att du ska ha goda kunskaper i Office-paketet samt att du behärskar engelska och svenska väl, både vad gäller tal och skrift. B-körkort är ett krav. Har du arbetat i vårt säljsystem SAMS är det meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad och har en stark känsla för att göra affärer. Du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du trivs i en roll med högt tempo i ett företag i förändring. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på stor affärsförståelse samt förmåga att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer är det viktigt att du är prestigelös och har en förmåga att arbeta och verka i team. Du är duktig på att etablera långsiktiga relationer och skapa förtroende hos dina kunder. Du är resultatorienterad och sätter kunden i centrum.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Urval sker löpande så ansök redan idag.

Skoda Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /foretaget/ jobba hos oss, senast 18 november.


Är du redan anställd hos oss fyller du i referensnr: STSK18-219-17 i rutan för ”personligt brev”.

Vi jobbar med löpande urval, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Vid frågor kontakta rekryterande chef David Wrede, via mail david.wrede@skodastockholm.se

                                                                                               

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Skift
Sista ansökningsdag:
2018-11-18
Kontaktpersoner:
David Wrede
Företagets hemsida:
http://www.skodastockholm.se
Adress:

Ulvsundavägen 120-132 16867 Stockholm

Tillbaka till toppen