Din Bil Sverige AB DWA Malmö

Personbilssäljare

Drivs du av avslut och att vara delaktig i en lyckad försäljning för nyblivna bilköpare? Är din arbetsprestation som bäst i ett högt tempo där du på egen hand samt tillsammans med  teamet uppnår uppsatta säljmål? Då behöver vi dig!

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

 

Tjänstebeskrivning
Du kommer att arbeta med försäljning av begagnade bilar både till konsument och till företag. Du säkerställer att försäljningen sker på bästa sätt för att säkra nöjda kunder genom hela säljprocessen. Du ansvarar för att försäljningen sker på ett aktivt och säljande sätt enligt våra processer. Till dina arbetsuppgifter hör bl.a. offert- och orderhantering, leveranser och leveransuppföljning, demonstrering av bilar, hantering av provkörningar och hantering av inbyten. Du ansvarar för att bygga upp långsiktiga affärsrelationer med både nya och befintliga kunder.

Kvalifikationer

Den kandidat vi letar efter har gymnasiekompetens och minst tre års dokumenterad erfarenhet av  bilförsäljning med goda resultat. Du är van att arbeta i en roll med eget lönsamhetsansvar och mot uppsatta budgetmål. Vi vill att du ska ha goda kunskaper i Office-paketet samt i engelska och svenska både vad gäller tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Meriterande är om du har relevant eftergymnasial utbildning, erfarenhet av våra märken, kunskaper i säljstödssystemet SAMS samt arbetat med uppsökande försäljning.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad, målinriktad och du tycker om att komma till avslut i allt du företar dig. Arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på stor affärsförståelse, finansiell medvetenhet och förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet.  Du tycker om att arbeta med människor och du är duktig på att kommunicera och bygga långsiktiga relationer med såväl kunder som kollegor. Du har ett eget driv,  trivs med högt tempo och  du är van att arbeta i en roll med budgetmål och eget lönsamhetsansvar.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

 

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/ Jobba hos oss/ Lediga tjänster, senast 18 november. Då vi arbetar löpande med urvalet kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  

Som anställd hos oss, sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer SYDDWA18-66-81 i ”övriga uppgifter”.

Dela på:
Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-11-18
Kontaktpersoner:
Robert Blomberg
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Agnesfridsvägen 181 Malmö

Tillbaka till toppen