Din Bil Sverige AB Utrustningscenter

Platschef

Platschef till  Utrustningscenter Din Bil Stockholm

Utrustningscenter iordningställer Din Bils nya fordon direkt efter import till Svensk Hamn för att sedan transporteras ut till beställande Din Bil anläggning i Stockholms området, för att därefter levereras ut till kund. Verksamheten är belägen på Tallvägen i Södertälje och här råder ett ständigt fokus på logistik, nya rutiner, flöden och kvalité.

 

Om tjänsten

Vår nuvarande platschef går i pension och vi söker därför hans efterträdare. Den person vi söker skall ansvara för vår verksamhet på Utrustningscenter med ca 50 medarbetare. I rollen som Platschef kommer du att ansvara för drift, lönsamhet och kvalitetsarbete inom Utrustningscenter genom att planera och leda verksamheten. Du rapporterar till VD inom Din Bil Sverige.

Du kommer att självständigt och i samarbete med VD och avdelningschefer sätta mål, utarbeta strategier, handlingsplaner och budget för respektive avdelning. Du ska kontinuerligt följa upp verksamheten och initiera förbättringsåtgärder. Tjänsten innefattar många kontaktytor, med både interna (märkes- och försäljningschefer för alla varumärken) och externa (Importör, logistikföretag och företagskunder) aktörer, för att dagligen optimera logistik och flöden. Du kommer även ansvara för att se till att medarbetare har de resurser och utbildning som krävs för ålagda uppgifter och för att nå uppsatta mål. Utveckling av chefer och medarbetare samt ansvar för miljö, arbetsmiljö- och skyddsfrågor ingår i tjänsten.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flera års dokumenterad erfarenhet av arbete i ledande befattning där du utvecklat en verksamhet med goda resultat. Det är starkt meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet inom logistik, gärna i en ledande befattning. Det är även meriterande med en ledande befattning inom servicemarknad. Du har erfarenhet av målstyrning och uppföljning samt innehar för rollen relevant vidareutbildning.

Du har god datavana och kunskaper inom Office-paketet, framförallt Excel. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska såväl i tal som i skrift. B-körkort är ett krav.

 

Personliga egenskaper

Viktigt för denna befattning är att du besitter en god analytisk förmåga där du ständigt eftersträvar förbättringar, optimerade processer och högre kvalité. Som person är du drivande, resultatinriktad och besitter en god social kompetens med förmåga att skapa relationer. Du är en trygg och närvarande ledare som kan coacha och stötta medarbetare samtidigt som du fattar beslut utifrån ett företagsperspektiv.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos Din Bil Sverige får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal och goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om anställdas hälsa.

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 2018-11-18.

 

Vid frågor kontakta rekryterande chef Jens Wetterfors via e-post: jens.wetterfors@dinbil.se  

 

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic, ian.elezovic@vwstockholm.se

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström, carl-magnus.lindstrom@dinbil.se

 

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-11-18
Arbetsplats/placeringsort:
Södertälje
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Tallvägen 10 15138 Södertälje

Tillbaka till toppen