Din Bil Sverige AB Audi Hammarby

Skadeberäknare/Servicerådgivare Vikariat

Till vårt härliga team på skadeverkstaden Audi Hammarby söker vi nu en kollega på ett vikariat! Gillar du att ha många kundkontakter, struktur i arbetet och har ett bilintresse? Då är det kanske just Dig vi söker!

 

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

 

Tjänstebeskrivning

Som Skadeberäknare kommer du att hålla kontakten med kunden genom hela processen samt ge vägledning vid tekniska frågor. Du ser till att våra kunder blir nöjda med vårt sätt att lösa deras problem. Besiktning av bilar och hantering av inlämning/utlämning av bil kommer att vara betydande delar av arbetet, därtill kommer du att ansvara för kontroll och hantering av reklamationer. Du ska också aktivt arbeta för att hålla nere väntetider, upprätta jobbkalkyler, svara på offertförfrågningar, fakturera och hantera försäkringsfrågor samt garantianspråk.

 

Tjänsten är ett vikariat och pågår 14/1 - 14/7-2019.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänd gymnasieutbildning. Du har sannolikt tidigare erfarenhet av ett serviceyrke och vi ser gärna att du har arbetet som skadereparatör, lackerare eller mekaniker. Meriterade är bakgrund från försäkringsbolag med inriktning skadehantering och utredning. Du har goda kunskaper inom Officepaketet och du har god datavana då reparationsinformationen är datoriserad. Du behärskar svenska och engelska väl både i tal och i skrift. Kunskaper i Automaster, Elsa och Cabas är meriterande. B-körkort är ett krav.

 

Personliga egenskaper

Du är en person som har lätt för att skapa kontakter och underhålla relationer. Du är effektiv och strukturerad i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Kreativitet och känsla för kvalitetär andra viktiga förutsättningar för denna tjänst.

 

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Jobba hos oss/Region Stockholm/ Lediga tjänster senast 4 november.

 

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STAU18-209-14 i rutan för ”personligt brev”.

 

Vid frågor kontakta rekryterande chef Toni Suikka på telefonnummer 08- 503 335 75.

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-11-04
Kontaktpersoner:
Toni Suikka
tfn: +46 8-50333575
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Hammarby fabriksväg 45 12030 Stockholm

Tillbaka till toppen