Volkswagen Hammarby

Test,- och leveranschef

Volkswagen Hammarby

söker en test,- och leveranschef.  

Är du ute efter en ny utmaning där du får möjlighet att leda och coacha ett team på 8 personer där ni arbetar tätt ihop med försäljningsavdelningarna? Faller sig ledarrollen naturligt för dig och har du en positiv attityd som lätt smittar av sig? Då kan det vara dig vi söker. Låt oss berätta mer.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. 

Tjänstebeskrivning

Som test,- och leveranschef kommer du att ansvara över en grupp på 8 personer, där dina viktigaste arbetsuppgifter är att leda, planera och fördela arbetsuppgifter samt vara en god support till försäljningsavdelningarna. Arbetet kommer att ske i Hammarby och i vår verksamhet på Värmdö.

Du kommer tillsammans med ditt team sköta alla flöden med hjälp av Fleetmonitor och ordermodul, ansvara över iordningställande av nybilsleveranser samt testa återtagsbilar och inbyten.

I din roll ansvarar du över även att arbeta med företagets arbetsmiljö,- och skyddsfrågor för ditt team, uppdatera dokumentation, samt hålla möten och föra protokoll.  Du rapporterar till försäljningschef för begagnade bilar.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasieutbildning och som har 2-3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet från en arbetsledande roll. Kanske arbetar du idag som planör, teamledare eller försteman på verkstad och känner dig redo för något nytt?

Ytterligare krav för tjänsten är att du har god telefon- och datavana, med kunskaper i Officepaketet. Du bör även kunna tala och skriva svenska mycket väl.  B-körkort är ett krav.

Erfarenhet av de system som vi använder, såsom Automaster och BAM är meriterande, samt även om du gått någon ledarskapsutbildning. 

Personliga egenskaper

Som test,- och leveranschef tycker du om att arbeta med människor och du har förmågan att bygga team.  Det faller sig naturligt för dig att planera och organisera det dagliga arbetet och du är en ledare som trivs i rollen att utveckla såväl människor som verksamhet. Du har också en förmåga att vara lösningsorienterad och därmed efterstävar förbättring, högre kvalité samt är öppen för nya erfarenheter. Du är noggrann och kommunikativ i din roll samt kan coacha dina medarbetare, även i perioder där det är ett högre tempo. Din positiva attityd smittar lätt av sig och du uppvisar god ekonomisk medvetenhet.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.  

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/ Jobba hos oss/ Lediga tjänster, senast 31 oktober. Då vi arbetar löpande med urvalet kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  

Som anställd hos oss, sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STVW18-205-14 i ”övriga uppgifter”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Farid Malik  via mail: Farid.Malik@vwstockholm.se

 

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-10-31
Kontaktpersoner:
Farid Malik
tfn: +46 8- 503 337 84
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Hammarby fabriksväg 45 12030 Stockholm

Tillbaka till toppen