Audi Hammarby

Helgvärd

Audi Stockholm, Hammarby Sjöstad

 

Söker en hallvärd, nybilar

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

Tjänstebeskrivning

Som hallvärd fungerar du som företagets ansikte utåt mot kund. Du har helhetsansvaret för informationsdisken och ser till att bilhallen är representativ samt att prisskyltning och annonsering är uppdaterad.

I arbetet ingår även att vid behov stötta försäljningsavdelningen med att administrera och hantera utlåning av bilar, boka kund för billeverans samt hjälpa till vid leveranstillfället.

Detta är timanställningar där arbetstiden primärt är förlagd till helger. För personer med rätt vilja och inställning finns mycket goda möjligheter att senare gå vidare inom företaget.

Kvalifikationer

Vi förutsätter att datorn är ett naturligt arbetsredskap för dig och att du har goda kunskaper i Officepaketet. Du har god telefonvana och innehar minst B-körkort. Du får gärna ha ett intresse för bilar och teknik, men det är inte ett krav så länge du är villig att ständigt lära dig nytt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet samtidigt som du är en lagspelare som inte tvekar för att stötta dina kollegor. Du bör tala och skriva svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper

Du är en dynamisk person som har hög servicekänsla samt en god förmåga att skapa trivsel och få kunder att känna sig uppmärksammade. Du förstår vikten av att vara vårt ansikte utåt, därför har du ett behagligt sätt samt en representativ inställning. Du tycker om att ta kontakt med nya människor och du är duktig på att kommunicera och lösa eventuella problem och önskemål.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlighet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Jobba hos oss/Region Stockholm/ Lediga tjänster senast 31 Oktober. Vi arbetar löpande med urvalet så sök tjänsten redan idag.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via "INTERNANSÖKAN", där du uppger referensnummer STAU18-204-14 i rutan för "personligt brev".

Vid frågor kontakta rekryterande chef Andreas Söderqvist på telefonnummer 08-503 337 55 eller via mail; andreas.soderqvist@audistockholm.se.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Visstidsanställning
Anställningsgrad:
Visstidsanställning
Arbetstider:
Helg
Sista ansökningsdag:
2018-10-31
Kontaktpersoner:
Andreas Söderqvist
tfn: +46 8-50333755
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Hammarby fabriksväg 45 12030 Stockholm

Tillbaka till toppen