Volkswagen Stockholm

Pop-up säljare

Volkswagen Stockholm söker Personbilsförsäljare till vår PopUp-verksamhet

 

Är du ute efter ett arbete som är socialt, där du ständigt träffar nya människor i en miljö med varierat tempo? Har du ambitionen att på sikt bli en av våra stjärnsäljare? Då kan det här vara tjänsten för dig! Ta chansen att få representera ett av världens mest kända varumärken!

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

I den här rollen kommer du att fungera som Volkswagens ansikte utåt gentemot potentiella  kunder. Du har helhetsansvaret för servicen i pop up-verksamheten, ser till att demonstreringsytan är representativ samt att skyltning och annonsering är korrekt och uppdaterad.

I arbetet kommer du även att demonstrera bilar, ta fram produktinformation enligt kunds önskemål samt att hänvisa kunder till lämplig återförsäljare. En viktig del i ditt arbete är att se till att våra kunder blir femstjärnigt nöjda med vårt sätt att ta emot dem samt tillgodose deras önskemål.

Tjänsten är projektanställning 6 mån, med goda chanser till tillsvidareanställning, t.ex. som personbilsförsäljare, efter projektet.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen så har du erfarenhet från att arbeta med service, t.ex. som värd/värdinna. Har du dessutom erfarenhet av försäljning ses det som meriterande. En förutsättning för att trivas i arbetet är ett gediget intresse för bilar. Vi förutsätter att datorn är ett naturligt arbetsredskap för dig och att du har goda kunskaper i Officepaketet. Du innehar minst B-körkort och hanterar svenska och engelska utan problem.

Personliga egenskaper

Du har hög servicekänsla och har en förmåga att skapa trivsel. Du förstår vikten av att vara vårt ansikte utåt, därför har du ett behagligt sätt samt en representativ inställning. Du har lätt för att ta kontakt med nya människor och skapa relationer. I detta är det viktigt att du är duktig på att kommunicera och är tydlig i ditt sätt att uttrycka dig. Viktigt är att du trivs i en säljande kontext och tycker om att skapa goda förutsättningar till affärer.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlighet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.volkswagenstockholm.se/jobb. Tjänsten förväntas tillsättas omgående så sök redan idag!

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STVW18-198-30 i ”övriga uppgifter”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Richard Forslund på telefonnummer 08-503 337 82.

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Visstidsanställning
Anställningsgrad:
Projektanställning
Arbetstider:
Skift
Sista ansökningsdag:
2018-10-21
Kontaktpersoner:
Richard Forslund
tfn: +46 850333782
mob: +46 70-0892901

Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Malaxgatan 2 16474 Kista

Tillbaka till toppen