SEAT Sätra

Personbilssäljare

SEAT Sätra

Söker en personbilsförsäljare

Drivs du av att ro affärer i hamn och att vara delaktig i en lyckad försäljning för nyblivna bilköpare? Är din arbetsprestation som bäst i ett högt tempo där du på egen hand samt tillsammans med  teamet uppnår uppsatta säljmål? Då behöver vi dig!

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

Som säljare hos oss blir ditt främsta ansvar att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter. Du kommer att arbeta långsiktigt och skapa relationer, men också kunna driva försäljningsprocessen framåt mot effektiva avslut. Tjänsten innebär nybilsförsäljning där du strukturerat offererar, skapar order, levererar bilar och följer upp affärer. Du kommer att vara kundens kontakt genom hela processen och även ge kundstöd efter avslutat köp. Du ska se till att våra kunder blir exceptionellt bemötta under sin affär med oss samt att den planerade volymen för sålda bilar uppnås.

Tillsammans i säljteamet hjälps ni åt att ansvara för bilhallen, demonstrationsbilarna samt annonsering av bilar på nätet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är van vid att bemöta kunder och har några års dokumenterad erfarenhet av relationsskapande försäljningsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha sålt och levererat bilar i ett flertal år, samt att du känner dig bekväm med att hantera hela säljprocessen självständigt, så som försäljning, inbyten och nykundsbearbetning. Du bör ha goda kunskaper i Office-paketet samt kunna tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Har du erfarenhet och kunskaper i säljstödssystemet SAMS är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som vår nya stjärnsäljare ser vi att du är driven, engagerad och har en stark känsla för affärsnytta samt en förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du bör trivas i en roll med högt tempo och vara bekväm i att arbeta mot budgetmål i en roll med ett eget lönsamhetsansvar. Eftersom att arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på affärsförståelse är det viktigt att du kan prioritera det administrativa arbetet samt ha förmåga att hantera perioder där du är igång med flera processer samtidigt.

Vi ser gärna att du besitter ett gediget bilintresse och en förmåga att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer, vilket lägger vikt i att du är prestigelös och har en förmåga att arbeta och verka i team.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.  

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/ Jobba hos oss/ Lediga tjänster, senast 31 oktober.

Som anställd hos oss, sök jobbet via "INTERNANSÖKAN", där du uppger referensnummer STSE18-195-18 i "övriga uppgifter".

Vid frågor kontakta rekryterande chef Mikael Andersson på 08-503 33776 alternativt via mail: Mikael.Andersson@seatstockholm.se

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-10-31
Kontaktpersoner:
Mikael Andersson
tfn: +46 850333776
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Tillbaka till toppen