Volkswagen Smista

Verkstadschef

Volkswagen Smista utökar och söker nu en verkstadschef

 

Har du erfarenhet av bilbranschen och är lika inställd som oss att utveckla verksamheten i Volkswagen Smista till att bli bäst i klassen? Har du tidigare haft en roll med arbetsledaransvar och förstår vikten av nöjda och engagerade medarbetare? Då kan du vara rätt person för oss.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

Som verkstadschef har du det övergripande ansvaret för mekanisk verkstad. Dina viktigaste uppgifter är att leda, planera och fördela dagens arbeten samt se till att verksamheten utvecklas med lönsamhet, nöjda kunder och kompetent personal. Du kommer att jobba nära personalen på verkstaden vilket innebär en tät dialog kring kompetensutveckling, bl.a. i form av coaching.

I tjänsten ingår även kvalitetsarbete som säkerställande av att verkstadens produktion bedrivs i enlighet med Volkswagens riktlinjer och standards samt Din Bil Sveriges kvalitetspolicy och mål. Du ska som verkstadschef arbeta med verkstadens arbetsmiljö- och skyddsfrågor, uppdatera dokumentation, hålla möten och skriva protokoll.

I samråd med servicechef ansvarar du för målsättning, budget och handlingsplaner samt utveckling av medarbetarna genom utbildning. Du kommer kontinuerligt att följa upp mekanikernas upparbetning samt säkerställa att verkstaden har rätt hjälpmedel och verktyg ingår också i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker en person med gymnasieutbildning som har arbetslivserfarenhet från en arbetsledande position, såsom verkstadschef, planör eller försteman på verkstad. Du har god förståelse för servicemarknad och dess processer, bl.a. prissättning. Du är van att arbeta efter högt uppsatta mål. Ytterligare krav för tjänsten är att du har god telefon- och datavana, med kunskaper i Officepaketet. Du bör även kunna tala och skriva svenska och engelska väl.  B-körkort är ett krav.

Erfarenhet av de system som vi använder, såsom Automaster, Elsa, Etka, Time och Cabas är meriterande liksom godkända ledarskapsutbildningar.

Personliga egenskaper

Som verkstadschef tycker du om att arbeta med människor, du har förmågan att bygga team, och det faller sig naturligt för dig att planera och organisera arbetet. Du är en ledare som trivs i rollen att utveckla såväl människor som verksamhet och du är lösningsorienterad. Du efterstävar förbättring, högre kvalité och du är öppen för nya erfarenheter. Din positiva attityd smittar lätt av sig och du uppvisar god ekonomisk medvetenhet.

Volkswagen Stockholm värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet och dina värderingar. Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet att påverka.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.volkswagenstockholm.se/jobb senast 31 oktober.

Vi jobbar med löpande urval varför tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STVW18-192-29 i ”övriga uppgifter”.

Vid frågor kontakta Ricard Hedenström på telefon: 08-503 339 91 eller via e-post: Ricard.Hedenström@vwstockholm.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-10-31
Kontaktpersoner:
Ricard Hedenström
tfn: +46 8-503 33991
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Smista allé 13 14174 Segeltorp

Tillbaka till toppen