Din Bil Sverige AB Volkswagen Trelleborg

Skademontör

Är du en duktig Skademontör som gillar att ge service samt säkerställa kvalitét i världsklass? Gillar du att sätta kunden i fokus och motiveras av att ta ansvar? Då kan det vara just Dig vi söker!

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

Tjänstebeskrivning
Du kommer att ingå i ett målinriktat mindre team skadereparatörer som återställer bilarna till sitt ursprungsskick samt tillgodoser kundens behov. Du kommer att arbeta med att montera och demontera delar på skadade bilar.

Kvalifikationer
Du har en relevant yrkesutbildning och ett antal års dokumenterad arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta mestadels med mindre skador men erfarenhet av arbete i riktbänk (helst celettebänk) och lödning, limning, nitning är meriterande.

Eftersom all reparationsinformation är datoriserad förutsätter vi att du är datorvan. Vi ser erfarenhet av skadeberäkningsprogram Cabas samt kunskap om våra märken som meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Du bör ha ett stort tekniskt intresse, inneha social kompetens och god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi söker dig som har lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Du har en positiv inställning till ditt jobb och du är effektiv i ditt arbete.  Du kan ta egna initiativ, även under tidspress.


Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Jobba hos oss/ Lediga tjänster senast 30 september.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer  SYDVW18-62-73 i rutan för "personligt brev".

 

 

Dela på:
Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-09-30
Kontaktpersoner:
Anna Nordborg
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Tommarpsvägen 40 23165 Trelleborg

Tillbaka till toppen