Din Bil Sverige AB Audi Hammarby

Servicerådgivare

Nu söker vi vår nästa stjärna inom service!

 

Vill du vara med på vår resa till att bli bäst i klassen i kundnöjdhet? Då kan det vara just Dig vi söker som vår nästa Servicerådgivare i Hammarby! Vi erbjuder ett varierat och utvecklande arbete samt chansen att representera ett av världens mest kända varumärken.

 

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

 

Tjänstebeskrivning

Som Servicerådgivare hos oss kommer du att vara den som representerar vårt varumärke gentemot våra verkstadskunder. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att boka in kunder, ta emot och lämna ut bilar, prissätta jobb samt ringa kunder med prisförslag. En central del i arbetet är att alltid få kunden att känna sig välkommen och att de är en positiv upplevelse rikare efter sitt besök hos oss. Datorn och dess system är ditt främsta arbetsverktyg. 

Kvalifikationer

Du som söker har några års dokumenterad erfarenhet av arbete som servicerådgivare eller kundmottagare, alternativt har du ett par års erfarenhet av arbete inom bilbranschen i en roll som inkluderar kundkontakt, samt en kontakt med verkstaden.

 

Det är meriterande om du har en teknisk bakgrund, exempelvis har läst ett tekniskt program på gymnasiet, samt om du känner till processerna inom en verkstad. Du har goda administrativa färdigheter, samt
en god dator- och systemvana. Meriterande är kunskaper i Automaster, ELSA, Etka och Cabas. Du behärskar svenska och engelska såväl i tal som i skrift och ett krav är att du har ett B-körkort.

 

Personliga egenskaper

Du tror precis som vi på Audi att ett trevligt bemötande är nyckeln till en nöjd kund. Du tycker om att skapa goda relationer till kunder, är lyhörd för deras olika behov och mån om att ge bästa möjliga service. Det är ett stort plus om du har ett intresse för teknik, bilar, prissättning, samt processer inom en verkstad.

 

Du är flexibel och tycker om att växla mellan olika arbetsuppgifter i stundtals högt tempo. Du har en god initiativförmåga, är ordningssam, samt uttrycker dig väl i tal och skrift. Självklart är du en lagspelare som vill bidra till en god stämning och gemenskap med dina kollegor.

 

Audi Stockholm eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att ansöka via vår hemsida dinbil.easycruit.com senast  5 oktober.

 

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STAU18-185-14 i rutan för ”personligt brev”.

 

  

Vid frågor kontakta rekryterande chef Nicklas Fäldt via telefon: 08- 503 33 643 eller via e-post: nicklas.faldt@audistockholm.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-10-05
Kontaktpersoner:
Nicklas Fäldt
tfn: +46 850333643
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Hammarby fabriksväg 45 12030 Stockholm

Tillbaka till toppen