Volkswagen Täby

Personbilsmekaniker

 

Volkswagen Täby söker vår nästa personbilsmekaniker

En av våra personbilsmekaniker går vidare i karriären och vi behöver nu tillsätta hans plats. Arbetar du som bilmekaniker idag och söker dig vidare till annat märke, eller annat som gör att du funderar på att byta jobb? Arbetar du kvalitétsmedvetet och drivs av att uppnå dina egna uppsatta mål men även teamets? Då kan det vara dig vi letar efter.  

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Vi erbjuder ett varierat och utvecklande arbete samt chansen att representera ett av världens mest kända varumärken.

Tjänstebeskrivning

Vi söker dig, händiga mekaniker som brinner för att skruva och grotta ner dig i både stora som små felsöknings-, service,- och reparationsjobb. Du kommer att få möjlighet att arbeta tillsammans med ett flertal duktiga medarbetare där vi alla strävar efter en god teamkänsla och arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Du ska ha läst 3 år på fordonstekniska linjen, alternativt eftergymnasial yrkesutbildning inom fordon. Bilar bör ligga dig varmt om hjärtat och du har ett intresse av att alltid vara uppdaterad kring nya uppdateringar och modeller samt ha förmåga att ta till dig skriftlig information som kommer till användning i din tjänst som fordonsmekaniker.

Du ska kunna prata och skriva både svenska och engelska samt även ha god datavana. Du har en administrativ förmåga och B-körkort. Har du tidigare arbetat med något av vår koncerns bilmärken och därav även arbetat i Elsa/Automaster är det starkt meriterande.

Personliga egenskaper

Vi ser att vår nya kollega är en glad, energisk och prestigelös person som bidrar med god stämning i teamet. Som nämnt ovan är ett bilintresse en självklarhet. För att inte påverka dina kollegors arbete eller förseningar i dina egna bokningar kommer du i tid till arbetet, du arbetar självständigt och strukturerat, samt tar ansvar över dina arbetsuppgifter på ett effektivt och bra sätt för att uppnå dina personliga mål men även verksamhetens. Du bör vara noggrann och van vid att hantera perioder med högt arbetstempo för att säkerställa hög arbetskvalité.

Eftersom att avdelningen ständigt växer i takt med försäljningen av bilar, är det en förutsättning att du trivs i perioder där du får utmana och utveckla dig själv i din roll hos oss.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då gruppens dynamik är avgörande för att produktionen skall nå uppsatta mål

Volkswagen Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/Stockholm senast den 7 oktober. Vi arbetar löpande med ansökningarna så sök tjänsten redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Som anställd hos oss sök jobbet via ”Internansökan”, där du uppger referensnummer STVW18-184-51 i rutan för ”personligt brev”

Vid frågor kontakta rekryterande chef Milad Toutoungi på telefon 08-50333718 eller via mail Milad.Toutoungi@vwstockholm.se

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-10-07
Kontaktpersoner:
Milad Toutoungi
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Gamla Norrtäljevägen 105-107 18730 Täby

Tillbaka till toppen