Skoda Sätra

Servicerådgivare

Skoda Sätra söker servicerådgivare med frontansvar

 

Har du en arbetsledande befattning idag men söker dig vidare mot nya utmaningar inom bilbranschen? Vi på Skoda Sätra söker en frontansvarig servicerådgivare där du tillsammans med två andra servicerådgivare kommer att arbeta för ett kundbemötande i toppklass. Låter det intressant? Låt oss berätta mer.

 

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

Tjänstebeskrivning

Som frontansvarig servicerådgivare kommer du att leda och fördela arbetet samt stötta upp där det behövs. Du kommer att följa upp den dagliga driften i kundmottagningen såväl som den övergripande kundkontakten och kundnöjdheten, samt se till att dina medarbetare har rätt förutsättningar för att lyckas i sitt dagliga arbete.

Utöver ditt frontansvar har du likväl som de andra servicerådgivarna kontakt med verkstadens kunder genom hela processen samt ger stöd och vägledning. Du kommer att boka in kunder, ta emot och lämna ut bilar, prissätta jobb samt ringa kunder med prisförslag. En viktig del i arbetet är att alltid ge kunden ett professionellt bemötande samt säkerställa att önskemålen uppfylls. 

Andra arbetsuppgifter som förekommer är, bearbetning av kundreklamationer, bedömning av garantianspråk samt vägleda kunderna i tekniska frågor. Du har även ansvar för att verkstadens produktivitet och drift optimeras.

Kvalifikationer

För denna tjänst söker vi en person som har minst 1-2 års erfarenhet från en arbetsledande roll och som därmed vet vad som krävs för att få med sig en grupp i med,- och motgång. Du vet hur man bygger ett team och hur du prioriterar ditt dagliga arbete.  Utöver din tidigare arbetsledarroll ser vi att du har erfarenhet av att ha arbetat som servicerådgivare samt bra förståelse för verkstadens processer. Du innehar B-körkort och  har goda administrativa färdigheter då arbetsuppgifter som att skapa arbetsorder och skriva protokoll är återkommande uppgifter i ditt arbete.

Ytterligare krav för tjänsten är att du har mycket god datavana och goda kunskaper i Officepaketet samt att du har goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal och i skrift. Det är meriterande om du har kunskaper i ett eller flera av systemen Automaster, Cabas, Diss, Elsa och Saga 2.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska ha lätt för att skapa långsiktiga relationer till både kunder och medarbetare. Du besitter förmågan att bygga team och har lätt för att beskriva och informera i tal och i skrift.

Du är bekväm i din roll som arbetsledare och räds inte hantera eventuella konflikter. Du är effektiv i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar samt att utveckla verksamheten ytterligare. 

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Skoda Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/ senast 30 september.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därför komma till tillsättas innan sista ansökningsdag.

Som anställd hos oss, sök jobbet via ”Internansökan” på vår hemsida, där du uppger referensnummer STSK18-181-18 i ”Övriga uppgifter”.

Vid frågor kontakta Daniel Thelin via e-post daniel.thelin@skodastockholm.se.

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-09-30
Kontaktpersoner:
Daniel Thelin
tfn: +46 8-503 333 54
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Tillbaka till toppen