Din Bil Sverige AB Audi Smista

Servicerådgivare

Vill du arbeta på ett företag som står för driv, integritet och hållbarhet?

 

Tycker du det roligaste som finns är att träffa människor och brinner för att ge god service? Då har du grunden för att bli en framgångsrik servicerådgivare hos oss på Audi i Smista! Nu söker vi vår nästa stjärna för ett vikariat på cirka ett år med goda möjligheter till förlängning.

 

Tjänstebeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hålla kontakten med kunderna genom deras service hos oss. Du kommer att boka, ta emot och lämna ut kundernas bilar. I arbetet ingår också att upprätta jobbkalkyler och sköta prissättning, svara på offertförfrågningar, aktivt hålla nere väntetider samt hantera vissa försäkringsfrågor och garantier.

 

Som servicerådgivare är du spindeln i nätet beträffande avdelningens serviceprocess och en viktig del i vårt arbete med att föra kundnöjdheten framåt. Tjänsten är ett vikariat på cirka ett år med goda möjligheter till förlängning.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med tidigare erfarenhet av att arbeta med kundservice. Har du erfarenhet av att arbeta med kundservice inom bilbranschen och någon teknisk utbildning är det meriterande. Du har goda administrativa färdigheter, samt god data- och systemvana. Du kommer att arbeta med system som Automaster, Elsa och Etka, har du erfarenhet av dessa program ser vi det som en merit. Du behärskar svenska och engelska såväl i tal som i skrift och ett krav är att du har B-körkort.

 

Personliga egenskaper

Du tror precis som vi på Audi att ett trevligt bemötande är nyckeln till en nöjd kund. Du tycker om att skapa goda relationer till kunder, är lyhörd för deras olika behov och mån om att ge bästa möjliga service. Du är flexibel och tycker om att växla mellan olika arbetsuppgifter i stundtals högt tempo. Du har god initiativförmåga, ordning & reda och du uttrycker dig väl i tal och i skrift. Självklart är du en lagspelare som vill bidra till en god stämning och gemenskap med dina kollegor.

 

Audi Stockholm värdesätter de fördelar som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer även stor vikt att läggas vid din personlighet.

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Jobba hos oss/Region Stockholm/ Lediga tjänster senast 2 oktober.

 

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STAU18-179-28 i rutan för ”personligt brev”.

 

Vid frågor kontakta rekryterande chef Jonas Hultgren

via e-post: jonas.hultgren@audistockholm.se eller telefon: 08-120 81 272

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-10-02
Kontaktpersoner:
Jonas Hultgren
tfn: +46 8-120 81 272
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Smista allé 46 14170 Segeltorp

Tillbaka till toppen