Din Bil Sverige AB Volkswagen Kista

Bilplåtslagare/Skadereparatör

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding och representerar varumärkena Volkswagen, Skoda, Audi, Seat och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna. Din Bil har idag ca 2000 anställda och  finns etablerade med 38 driftställen i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Arbetsuppgifter

Som skadereparatör återställer du våra kunders bilar till sitt ursprungsskick. Du arbetar med ytriktning, riktbänksarbeten och sedvanliga skadereparationer på Volkswagens samtliga bilmodeller. Du kommer arbeta i en miljö som kräver både skriftlig och digital dokumentation.

 

Din profil

Vi söker dig som har fordonsutbildning och erfarenhet av arbete som skadereparatör eller bilplåtslagare. Du har vana från riktbänksarbeten och stora skador samt kunskap i moderna material och reparationsmetoder. Du är van att färdigställa arbeten på anslagen tid.

Du behöver ha datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du har kunskap om våra märken samt erfarenhet av Cabas. Ange gärna i din ansökan vilka system du har arbetat i. Tjänsten kräver B-körkort.

 

Vi erbjuder…

Hos oss kommer Du att arbeta med ett stort modellprogram, en av marknadens största aktörer, i en modern och välutrustad verkstad men framför allt i en märkesverkstad som andas stolthet. Vi leder med ett lyssnande ledarskap för att ständigt förbättra dina förutsättningar. Att våra medarbetare ska få en ständig utveckling och utbildning ser vi som en självklarhet. Vår ambition är att hjälpa och stötta, så att Du lyckas i din roll som skadereparatör. På Volkswagen Kista kommer du att arbeta med pålitliga och trevliga arbetskamrater där goda förtjänstmöjligheter även finns för den som presterar. Vi tillämpar kollektivavtal och erbjuder även ett generöst friskvårdsbidrag.

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/

 

Som anställd hos oss, sök jobbet via ”Internansökan” på vår hemsida, där du uppger referensnummer STVW18-083-16 i rutan för ”personligt brev”.

 

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Vid frågor kontakta rekryterande chef Mikael Flyborg på telefon: 08-503 333 87 eller via e-post: mikael.flyborg@vwstockholm.se

 

Facklig representant IF Metall Carl-Magnus Lindström på carl-magnus.lindstrom@dinbil.se

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Kontaktpersoner:
Mikael Flyborg
tfn: +46 70-2073611
mob: +46 850333387

Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Malaxgatan 2 16474 Kista

Tillbaka till toppen