Din Bil Sverige AB Audi Göteborg

Personbilsmekaniker

Tjänstebeskrivning

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av duktiga mekaniker. Arbetet består i att utföra raka servicejobb, underhåll, enklare felsökningar och reparationer på Audi personbilar. Som en i teamet ska du bidra till att våra kunder blir nöjda med vårt sätt att lösa deras problem. Som mekaniker på Audi är det dessutom en självklarhet att Audi standards och företagets kvalitetspolicy samt säkerhets-, miljö- och arbetsmiljöregler följs. 

 

Kvalifikationer

Du som söker har 3-årig fordonsteknisk utbildning och meriterande är om du har några års erfarenhet av motsvarade arbetsuppgifter. En förutsättning för arbetet är att du är duktig på datorer samt att du behärskar engelska och svenska i både tal och skrift för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Du har minst B-körkort och ett genuint bilintresse . Dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete med Audi personbilar är meriterande.

 

Personliga egenskaper

Du som söker är självgående, kvalitetsmedveten, noggrann och mån om att leva upp till Audis mål. Eftersom tjänsten innehåller såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och du har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du hanterar stressiga situationer på ett stabilt och kontrollerat sätt och du är van vid att prioritera. Det är en självklarhet att du har en god känsla för service.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Rekrytering sker löpande.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen med din ansökan senast 2018-09-28.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Robin Westermark på: robin.westermark@audigoteborg.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela på:
Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-09-28
Kontaktpersoner:
Robin Westermark
Företagets hemsida:
http://www.audigoteborg.se
Adress:

Jolengatan 21 400 20 Göteborg

Tillbaka till toppen