Din Bil Sverige AB Volkswagen Trelleborg

Personbilsmekaniker

Vi på Din Bil Trelleborg söker vår nästa personbilsmekaniker. Är det du?

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

 

Tjänstebeskrivning

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består i att utföra service,  reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på personbilar. I tjänsten ingår även viss kundkontakt i form av telefon samt personliga möten.

 

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Vi ser gärna också att du har några års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker och känner dig tillräckligt bekväm i rollen för att utföra arbetet självständigt. Du har minst B-körkort samt ett stort bilintresse.

Du bör behärska svenska och engelska väl i både tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana, vilket vi värdesätter högt. Tekniska kunskaper om Volkswagen samt kunskaper i våra system Elsa och Automaster är meriterande.

 

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en person som brinner för att arbeta med bilar. Du är engagerad, strukturerad, effektiv och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité och nöjda kunder. Eftersom tjänsten innehåller såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och trivs i en flexibel arbetsmiljö.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Ansökningar hanteras löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Din Bil Trelleborg eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida https://dinbil.easycruit.com/ senast den 30 september.

Som anställd hos oss sök jobbet via ”Internansökan”, där du uppger referensnummer SYDVW18-58-73 i rutan för ”personligt brev”.

Dela på:
Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-09-30
Kontaktpersoner:
Anna Nordborg
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Tommarpsvägen 40 23165 Trelleborg

Tillbaka till toppen