Volkswagen Bromma

Prissättare

Volkswagen Stockholm, Bromma

 

Söker prissättare

Är du en fena på administration som gillar att ha många bollar i luften? Har du dessutom ett intresse för bilbranschen och motiveras av att optimera processer i syfte att utveckla vår service till ännu högre nivåer? Då kan det vara just Dig vi söker! Hos oss får du ett varierat och utvecklande arbete samt chansen att representera ett av världens mest kända varumärken.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

Om tjänsten

I rollen som prissättare kommer de huvudsakliga arbetsuppgifterna vara att gå igenom och prissätta arbetsordrar samt ansvara för hantering av skador. Du kommer att ansvara för att hålla nere väntetider, upprätta jobbkalkyler, ladda verkstaden med jobb, svara på prisförfrågningar, kontrollera serviceprotokoll och hantera försäkringsfrågor. Datorn kommer vara ditt främsta arbetsverktyg. 

Din Profil

Du behöver vara en ansvarstagande och flexibel person som är duktig på att kommunicera. Vi tar förgivet att du är en lagspelare och har lätt att verka med såväl kollegor som kunder, likväl är du van vid att ta ansvar för ditt egna arbete. Du har en god verbal förmåga och trivs i en snabb och effektiv miljö.

Dina Kvalifikationer

Du bör ha minst ett års erfarenhet inom bilbranschen, som servicerådgivare, direktmekaniker eller motsvarande erfarenhet där en stor del av arbetet bestått av administrativa uppgifter. Viss teknisk kompetens är också meriterande.

För att passa för tjänsten är det ett krav att du har goda datakunskaper. Meriterande är om du har god kännedom av våra system Automaster, Etka och Elsa. B-körkort är ett krav. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Eftersom Volkswagen Stockholm eftersträvar en jämn könsfördelning så ser vi gärna kvinnliga sökande.


Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss/ Lediga tjänster. Skicka din ansökan snarast möjligt, dock senast den 30 september. Vi rekommenderar att söka omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  


Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STVW18-178-17 i ”övriga uppgifter”.

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Alexander Hammoud på telefon 08-503 331 71 eller Alexander.Hammoud@vwstockholm.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-09-30
Kontaktpersoner:
Alexander Hammoud
tfn: +46 8 503 331 71
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Ulvsundavägen 120-132 16867 Bromma

Tillbaka till toppen