Volkswagen Hammarby

Hallvärd/värdinna

Volkswagen Stockholm, Hammarby

 

Söker

Hallvärd/värdinna

Tycker du om ordning och reda samt sporras av att ge femstjärnig service? Gillar du att möta kunder och få dem att känna sig välkomna? I sådana fall kan det här vara jobbet för dig! Vi erbjuder en timanställning som passar utmärkt att kombinera med studier eller liknande. Vi erbjuder dig dessutom ett fritt och härligt jobb på vår fina, anläggning i Hammarby. Dessutom får du chansen att representera ett av världens mest kända varumärken!

Tjänstebeskrivning

Som hallvärd/värdinna så fungerar du som företagets ansikte utåt mot kund. Du har helhetsansvaret för servicedisken samt ser till att bilhallen är representativ. I arbetet ingår att vara behjälplig till försäljningsavdelningen med diverse lättare göromål såsom provkörningar och hjälpa till att hålla försäljningshallen ren och fräsch. Kort sagt ska du se till att våra kunder blir utomordentligt nöjda med besöket hos oss. 

Kvalifikationer

Vi förutsätter att datorn är ett naturligt arbetsredskap för dig och att du har goda kunskaper i Officepaketet. Du har god telefonvana och innehar minst B-körkort. Har du erfarenhet från serviceyrken ses det som meriterande. Du får gärna också ha ett intresse för bilar och teknik, men det är inte ett krav så länge du är villig att ständigt lära dig nytt.

Personliga egenskaper

Du har hög servicekänsla och har en god förmåga att skapa trivsel. Du är positiv, utåtriktad och trivs i rollen som ansikte utåt. Du har lätt för att ta kontakt med nya människor och du är duktig på att kommunicera. Du bör även vara både stresstålig och ordningssam. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlighet.

Möjlighet för vidareutveckling inom bolaget finns vid ett föredömligt arbete                                                                                                                              

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Jobba hos oss/ / Lediga tjänster  

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 30 september.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STVW18-173-14 i ”övriga uppgifter”.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Niklas Eldh via mail: niklas.eldh@vwstockholm.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Extrahjälp
Anställningsgrad:
Deltid
Arbetstider:
Skift
Sista ansökningsdag:
2018-09-30
Kontaktpersoner:
Niklas Eldh
tfn: +46 0850333223
mob: +46 70-0864565

Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Hammarby fabriksväg 45 12030 Stockholm

Tillbaka till toppen