Din Bil Sverige AB Porsche Stockholm

Platschef

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG och representerar varumärkena Volkswagen, Skoda, Audi, Seat och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna. Företaget har idag ca 2000 anställda. Vi finns etablerade med 37 driftställen i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Porsche är inne i en expansiv fas med nya modeller, kundsegment och volymtillväxt. Din Bil satsar stort för att möta detta och kommer under 2019 öppna en ny anläggning i Danderyd. Därför säker vi nu en Platschef till vår anläggning i Smista som kommer att ha en central roll i att utveckla och förvalta anläggningen.

 

Om tjänsten

I rollen som Platschef kommer Du att ansvara för drift, lönsamhet och kvalitetsarbete inom Porsche Center Stockholm genom att planera och leda verksamheten. Du rapporterar till Märkeschef för Porsche inom Din Bil och kommer ingå i Porsches ledningsgrupp.

 

Du kommer att självständigt och i samarbete med Märkeschef och avdelningschefer sätta mål, utarbeta strategier, handlingsplaner och budget för respektive avdelning. Utveckling av chefer och medarbetare samt ansvar för miljö, arbetsmiljö- och skyddsfrågor ingår också i tjänsten. Du ska kontinuerligt följa upp verksamheten och initiera förbättringsåtgärder. Du kommer även att stötta organisationen i olika aktiviteter samt se till att medarbetare har de resurser och utbildning som krävs för ålagda uppgifter och för att nå uppsatta mål.

 

Hos Porsche och Din Bil Sverige får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal och goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om anställdas hälsa.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flera års dokumenterad erfarenhet av arbete i ledande befattning där du utvecklat en verksamhet med goda resultat. Du har erfarenhet av målstyrning och uppföljning, godkänd gymnasieutbildning samt för rollen relevant vidareutbildning. Du har arbetat med personalansvar innan, gärna inom bilbranschen. Erfarenhet av varumärket Porsche är meriterande.

 

Du har god datavana och kunskaper inom Office-paketet framförallt Excel. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska såväl i tal som i skrift. B-körkort är ett krav.

 

Personliga egenskaper

Som person är du drivande, resultatinriktad och besitter en god social kompetens med förmåga att skapa relationer och nätverk. Du är en naturlig ledare som kan coacha och stötta medarbetare samtidigt som du fattar beslut utifrån ett företagsperspektiv.

 

För att lyckas som Platschef krävs det att du kan utveckla strategier och koncept samt planera och organisera arbetet väl. Viktigt för denna befattning är också att du besitter en analytisk förmåga där du efterstävar ständiga förbättringar och högre kvalité. Du har även ett flexibelt arbetssätt med förmåga att arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress.

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/Stockholm senast 30 september 2018. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Som anställd hos oss sök jobbet via ”Internansökan”, där du uppger referensnummer STPO18-163-27 i rutan för ”personligt brev”.

 

Vid frågor kontakta märkeschef Andreas Strid på mail andreas.strid@porsche-stockholm.se

 

Unionen Ordförande är Ian Elezovic

 

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-09-30
Kontaktpersoner:
Andreas Strid
tfn: +46 (0)8-50333925
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Tillbaka till toppen