Audi Södertälje

Skadereparatör

Strävar du efter kvalitet i ditt dagliga arbete? Är du effektiv och noggrann och uppskattar duktiga och trevliga kollegor? I sådana fall tror vi att du kommer att trivas hos oss!

Hos oss får du även tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får även möjligheten att jobba i en verksamhet med etablerade rutiner, duktiga kollegor och god stämning.

Tjänstebeskrivning

Du kommer att ingå i ett målinriktat team av flera duktiga skadereparatörer som återställer bilarna till sitt ursprungsskick samt tillgodoser kundens behov. Du kommer främst att arbeta med att reparera plåtskador på personbilar. 

Kvalifikationer

Du som söker har fordonsteknisk utbildning och minst 5 års erfarenhet av skadereparation. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med Audi.

Då all reparationsinformation är datoriserad förutsätter vi att du är en van användare av datorer, det är meriterande om du har erfarenhet av program såsom Automaster, Elsa och Cabas. Du behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga, du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Som person är du driven och målinriktad med en stor vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Du arbetar organiserat och är noggrann i dina arbetsutföranden. Du kan ta egna initiativ, även under tidspress. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma tillsättas innan sista ansökningsdatum, 17 deceber.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer STAU18-162-51 i rutan för "personligt brev". 

Vid frågor kontakta rekryterande chef Mattias Karlstrand på mattias.karlstrand@dinbil.se.

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström på carl-magnus.lindstrom@dinbil.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-12-17
Tillträde:
Omgående
Kontaktpersoner:
Mattias Karlstrand
tfn: +46 8 50333484
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Forskargatan 13 15136 Södertälje

Tillbaka till toppen