Audi Hammarby

Personbilsmekaniker

Audi Stockholm, Hammarby

Söker en

Personbilsmekaniker

Har du en passion för bilar och drivs av att jobba med kvalitét? Sporras du av att arbeta med duktiga och trevliga kollegor där ni tillsammans i team arbetar mot gemensamma mål? Då kan du vara den mekaniker vi söker!

Hos oss på Din Bil får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en märkesverkstad i ett team med flera duktiga mekaniker.

Tjänstebeskrivning

Som mekaniker hos oss kommer du att utföra service, lättare reparationer och felsökningar på Audis personbilar. Det är en självklarhet för dig att följa våra standards och företagets kvalitétspolicy samt säkerhets-, miljö- och arbetsmiljöregler.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har fordonsteknisk utbildning och minst 1 års dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete från en auktoriserad verkstad. Utöver ditt tekniska kunnande är du van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. En förutsättning för att utföra arbetet är att du har datavana. Har du erfarenhet av att arbeta med våra koncernmärken är det meriterande likaså om du har erfarenhet av datasystem såsom Automaster, Odis, Elsa samt Etka. Du behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift samt engelska för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Du har minst B-körkort.

Personliga egenskaper

Tjänsten kräver en person som är driven, självgående och strukturerad. Du får gärna vara junior i din roll som mekaniker, så länge som du är redo att visa framfötterna och är hungrig på att lära dig mer hos oss. Eftersom att tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter, samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du tycker om utmaningar och arbetar ihärdigt tills arbetsuppgiften är slutförd. Det är en självklarhet att du har ett bilintresse och en god känsla för service.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Ansök senast 9 september via vår hemsida www.dinbil.se/Jobba hos oss/Region Stockholm/ Lediga tjänster.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via "INTERNANSÖKAN", där du uppger referensnummer STAU18-153-14 i rutan för "personligt brev".

Vid frågor kontakta rekryterande chef Jessica Mäler på tel. 08-503 339 87 eller via e-post: jessica.maler@audistockholm.se

Facklig representant IF Metall Carl-Magnus Lindström; carl-magnus.lindstrom@dinbil.se

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-09-09
Kontaktpersoner:
Jessica Mäler
tfn: +46 0-50333987
Företagets hemsida:
http://www.audistockholm.se
Adress:

Hammarby fabriksväg 45 12030 Stockholm

Tillbaka till toppen