Din Bil Sverige AB Audi Malmö

Key Account Manager

Vi söker dig som vill arbeta hos Sveriges största bilåterförsäljare för att skapa lönsamma affärer med nya och befintliga företagskunder i Malmö. Du kommer att spela en central roll i verksamheten där du får ett intressant och utvecklande arbete.

 

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

 

Tjänstebeskrivning

Som Key Account Manager ansvarar du för den uppsökande verksamheten med inriktning på företag med stora och medelstora vagnparker av person- och transportbilar. Du kommer arbeta aktivt med uppsökande försäljning samt genomföra kundbesök på företag lokaliserade inom framförallt Skåne.

I detta ansvar ligger att etablera, upprätthålla och utveckla långsiktiga goda relationer med kunder, som i slutändan syftar till att teckna och driftsätta ramavtal samt öka anläggningarnas försäljning och lönsamhet.

I arbetet ingår också offertskrivande, upphandlingar, priskalkylering, avtalsförhandling och implementering av avtal. Du kommer också att delta på kundaktiviteter, marknadsdagar, mässor och kampanjer. Placeringsort för tjänsten är på vår anläggning i Malmö, och du rapporterar Försäljningschef.

 

Kvalifikationer
Du har som minimum några års dokumenterad erfarenhet av kvalificerat försäljningsarbete och/eller uppsökande försäljning, främst med inriktning mot företagsförsäljning (B2B). Du van att arbeta mot högt uppsatta mål, har dokumenterat goda försäljningsresultat och kan hantera olika förhandlingssituationer. En akademisk utbildning inom ett för tjänsten relevant område är meriterande.

Vi ser gärna att du är en resultatorienterad person med god förhandlingsvana samt goda kunskaper i Officepaketet. Du har minst B-körkort.

 

Din profil

Du är en god kommunikatör som arbetar målinriktat och har förmågan att tänka både strategiskt och analytiskt. Du är en förtroendeingivande person som besitter ett starkt engagemang genom hela försäljningsprocessen.

Du värdesätter ett fritt arbete, där det är lika naturligt för dig att självständigt organisera och planera dina projekt som att samarbeta med kollegor och bidra till teamets framgång. Du äger även tålamodet att driva långa affärsprocesser samtidigt som du är en person som trivs i ett högt tempo med många projekt på gång och där snabba beslut måste fattas.

Tjänsten avser heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Jobba hos oss/ Lediga tjänster senast 31 augusti. Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer  SYDAU18-50-76 i rutan för "personligt brev".

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Kontaktpersoner:
Joakim Nilsson
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Pilotgatan 2 21239 Malmö

Tillbaka till toppen