Din Bil Sverige AB Skoda Eklanda

Försäljningschef Skoda

Triggas du av att leda andra till goda resultat? Har du ett tydligt fokus på god laganda och vet att det genererar lönsamma affärer och nöjda kunder? Då kan du vara den vi letar efter!

2019 slår vi upp portarna till norra Europas största Skodaanläggning och letar nu efter dig som vill vara med på en spännande och rolig resa med målet att lyfta Skodaaffären till en ny nivå.

Tjänstebeskrivning

I rollen som försäljningschef arbetar du aktivt med målstyrning och ansvarar för såväl försäljningsresultat, processuppföljning samt kundnöjdhet. Till din hjälp har du ett säljteam på ca 14 personer fördelat på den nya anläggningen i Eklanda samt vår befintliga anläggning i Bäckebol. En viktig del i ditt arbete kommer bestå i att utveckla, engagera och coacha dina medarbetare så att ni tillsammans når uppsatta mål. I rollen som försäljningschef kommer du att utforma och följa upp den strategiska planen för Skodas fortsatta tillväxt inom området försäljning vad gäller både kvalitativa såväl som kvantitativa mål.

Kvalifikationer

Vi söker dig som med högt driv och engagemang vill utveckla och driva verksamheten framåt. Du har själv erfarenhet av arbete inom sälj och har därför stor förståelse för försäljning och dess processer. Vi ser också att du har tidigare erfarenhet av arbete i ledande befattning med goda resultat. Vidare vill vi att du har minst dokumenterad godkänd gymnasieutbildning samt att du har god datavana, med kunskaper i Officepaketet. Du behärskar svenska och engelska väl, i så väl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du resultatorienterad och tycker om  att skapa lönsamma affärer med kundnöjdhet i fokus. Du är en person som gillar att arbeta med människor och du har en förmåga att bygga team. För dig faller det sig naturligt att leda, fördela och följa upp arbetet och du är trygg i att leda en verksamhet genom andra där du skapar delaktighet för att uppnå avdelningens uppsatta mål. 

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Stämmer detta in på dig är du välkommen att ansöka senast 2018-08-15. (Är du redan anställd inom Din Bil vänligen uppge ditt anställningsnummer i ansökan.) Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Märkeschef Martin Hellström på martin.hellstrom@skodagoteborg.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela på:
Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-08-15
Tillträde:
Efter överenskommelse
Kontaktpersoner:
Martin Hellström
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Tillbaka till toppen