Din Bil Sverige AB Skadecenter Slagsta

Lackerare

Vi söker en erfaren och serviceinriktad lackerare som tycker om att jobba i högt tempo. Du kommer att ingå i ett målinriktat team som alltid tillgodoser kundens behov. Som lackerare kommer ditt arbete främst bestå av spackling, maskering, grundlackering och blandning av färg enligt tillverkares anvisningar. Du kommer även utföra lackeringsjobb med basfärg och klarlack.

 

Kvalifikationer

Du som söker har flera års dokumenterad erfarenhet från lackyrket där arbetsledande roller är extra meriterande. Kunskap om våra märken ser vi som mycket meriterande. B-körkort fordras.

 

Personliga egenskaper

Det är en självklarhet att du har ett bilintresse och god känsla för service.

Vi söker dig med en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare.

 

Arbetet kräver effektivitet och ett strukturerat arbetssätt. Det är viktigt att du tycker om att lära dig något nytt då våra modellprogram ständigt uppdateras.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då gruppens dynamik är avgörande för att produktionen skall nå uppsatta mål. 

 

På arbetsplatsen eftersträvar vi jämn könsfördelning, därför välkomnar vi sökanden med olika könstillhörighet. 

 

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/ senast den 23 juli.

 

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”Internansökan”, där du uppger referensnummer STSLA18-142-19 i rutan för ”personligt brev”.

 

Vid frågor kontakta rekryterande chef Fredrik Ekblom på telefonnummer: 08 503 335 64 eller via mailadress: Fredrik.Ekblom@dinbil.se.

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-07-23
Kontaktpersoner:
Fredrik Ekblom
tfn: +46 (0)8-50333564
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Sjöbodavägen 2 14553 Norsborg

Tillbaka till toppen