Din Bil Sverige AB Volkswagen Bromma

Servicerådgivare

Volkswagen Bromma

 

Söker en

Servicerådgivare

 

Gillar du att ha många bollar i luften och att ge femstjärnig service? Har du dessutom ett intresse för bilbranschen och motiveras av att skapa relationer och att samarbeta med andra? Då kan det vara just Dig vi söker! Hos oss får du ett varierat och utvecklande arbete samt chansen att representera ett av världens mest kända varumärken. 

Du får tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning. 

 

Tjänstebeskrivning

Som servicerådgivare kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att boka in kunder, ta emot och lämna ut bilar, prissätta jobb samt ringa kunder med prisförslag. Du kommer även att bedöma garantianspråk, försäkringsärenden, bearbeta kundreklamationer och vägleda kunderna i tekniska frågor. Datorn och dess system är ditt främsta arbetsverktyg.  Du har även ansvar för att verkstadens produktivitet och drift optimeras.

 

Kvalifikationer 

Vi ser gärna att du som söker har några års dokumenterad erfarenhet av arbete som servicerådgivare/kundmottagare, värd/värdinna, receptionist eller liknande tjänst. Genom din erfarenhet har du fått bra förståelse för hur man skapar ett femstjärnigt första intryck. Du innehar B-körkort och du har goda administrativa färdigheter, vilket bland annat innebär mycket god datavana och goda kunskaper i Officepaketet. För att klara av arbetet så behöver du behärska svenska, såväl i tal som skrift. Besitter du kunskaper i Automaster, ELSA och Cabas är det meriterande.
Krav är att du har goda datakunskaper och innehar B-körkort.

 

Personliga egenskaper

Du är effektiv i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar. 
Det är viktigt att du är en problemlösare, då du i tjänsten kommer att möta många olika typer av situationer. Du är lyhörd och vet vad du behöver göra för att skapa en personlig relation med kunden och tillgodose deras behov.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Volkswagen Stockholm eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvalitéter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi behöver dig på plats snarast möjligt så vänta inte med att skicka in din ansökan.

 

Ansökan 

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se / Företaget / Jobba hos oss / Stockholm.

Om du är anställd hos oss, sök jobbet via ”Internansökan” på vår hemsida, där du uppger referensnummer STVW18-135-17 i rutan för ”personligt brev”.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Alexander Hammoud på telefonnummer: 08-503 331 71 eller via e-post: Alexander.Hammoud@vwstockholm.se

  

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Tillträde:
2018-07-31
Arbetsplats/placeringsort:
Bromma
Kontaktpersoner:
Alexander Hammoud
tfn: +46 8 503 331 71
Företagets hemsida:
http://www.vwstockholm.se
Adress:

Ulvsundavägen 120-132 16867 Bromma

Tillbaka till toppen