Din Bil Sverige AB Volkswagen Helsingborg

Planerare

Tjänstebeskrivning

Som Planerare kommer du att leda, planera och organisera det dagliga arbetet på mekaniska verkstaden. För att säkerställa kvalitén är du den person som ansvarar för kontakten med inbokade kunder vilket bl.a. innefattar hantering av arbetsorder samt skriva in och lämna ut bilar. Du ansvarar för att verkstadens produktivitet och drift optimeras samtidigt som du säkerställer att auktorisationsbestämmelserna uppfylls. Vidare ser du till att arbetsmiljöregler följs och att skyddsutrustning används korrekt. Du kommer även att bedöma garantianspråk, bearbeta kundreklamationer, sköta prissättning, ta hand om fakturor och vägleda kunderna i tekniska frågor.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänd fordonsteknisk utbildning med minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst inom fordonsbranschen. Du har förståelse för verkstaden och dess processer. Du har generellt god datavana då reparationsinformationen är datoriserad. Därtill har du har goda administrativa färdigheter, erfarenhet av att skriva protokoll samt telefonvana. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och i skrift. B-körkort är ett krav.

Har du arbetat mer än 3 år som mekaniker är det meriterande liksom kunskaper i tyska. Har du kunskaper i våra system Automaster, Elsa, Etka, Cabas,Saga2 och Sams är det ett plus.

 

Personliga egenskaper

Det är viktigt att du tycker om kundkontakt och förstår värdet av att vara kundorienterad och att ge utmärkt service. Vi söker dig som är kvalitetsmedveten och som besitter god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är självgående, stresstålig och strukturerad samt motiverad till att göra ett bra arbete, även under tidspress.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se/Jobba hos oss/ Lediga tjänster senast 30 juli.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via ”INTERNANSÖKAN”, där du uppger referensnummer  SYDVW18-19-77 i rutan för "personligt brev".

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela på:
Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-07-30
Kontaktpersoner:
Dragan Mijajlovic
Företagets hemsida:
http://www.dinbil.se
Adress:

Muskötgatan 1 Helsingborg

Tillbaka till toppen